- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- имам въпрос
 Отговор в тема
 Отговор в тема

кой пречи на педерасите че вдигат толкова шум
дали е правилно да се заделят 1 милион лева за охрана на педераско шествие за което няма смисъл при наличието на крайно нуждаещи се
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не е 1 милион, половината софийса полиция ги е пазила, по-точно не ги е пазила, а е участвала.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
кво очакваш, щатите сега настоявали всяка една държава на планетата да признае гей браковете и нищо чудно да бъде направено
ГМО-то ебава така, че след някоя друга година мъжете да бъдат изчезнал вид
Ако познаваше достатъчно педали, щеше да знаеш защо го правят, на тях никога не им е достатъчно, винаги искат повече.
педалите са супер гнусни, тези осъзнатите и откритите
по-злее са от жени по маниерничене, интриги и са супер нахални
Какъв е този шум, Джеймс?
- Гей парад, милорд!
- И какво искат?
- Еднополова любов, милорд!
- Някой забранява ли им?
- ...Не, милорд!
- Е, тогава защо вдигат този шум?
- Еми, педераси, милорд!
да, супер нахални са, един път в сф се прибирах по една тъмна уличка към 10 и отнякъде се появи едно мангалче гейче и почна да ме зарибява с гейски неща за е** и вървя малко до мен и посегна да ме хваща... и аз го центрирах ама не улучих и то избяга, също и се сещам за един гей магазинер на морето
затова са супер нахални и се натрапват а не са като скритите които нито ги знаеш нито ти се натрапват
та затова съм против разкриването им, да си стоят прикрити а не да ходят по паради и с впити къси панталонки по кафетата и да пушат и постоянно да се оглеждат
знам бе :д
пропуснах да добавя и коронния номер който се включва и в сравнението - преправянето на гласа което аз не мога да понасям но ми е интересно
никоя не ми е давала точно обяснение поради каква причина се случва
пич знам една мацка която ако те чуе да говориш така ще ти счупи главата
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Бе, не знам на кго какво му забраняват, че вдига дандания, но не-гейовете са по-досадни. Фейсбука ми е оспамен със шарени, дъгясали снмки, постове за равноправието, #lovewins и ей ткиа. Не разбирам що на някого толко чак му дреме кой с кого се чука, че и гей парад.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN