- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредния проблем "Връзка от разстояние"
Както и до Варна.
Мисля, както и мн по- умни хора от мен, че времето е една от най- важните променливи.
Не искам да се впускаме да нищим, но и стандартът е много различен. Може да има много като теб, които учат еди- къде си, но статистически сте просто малка извадка- с български стандарт да покривате чужди разходи. Един германец тия 2000 км ще ги мине много по- лесно, отколкото един българин 500км, ако ще да има 50% намаление за БДЖ.
Германците нямат избор, жените им са толкова грозни, че с радост пътуват до други държави.
Това са си подробности. Сравняваме единствено и само колко е лесно за теб като българка да се видиш с българското гадже, ако живееш във Варна, а той е в София; и ако живееш във Варна, а той е в Берлин. Най-малкото до Варна мога да си запазя билет и за утре, пък с полетите не стои така въпросът.
На 2ри юли тръгвам пеш към Варна през Старопланинските проходи.
care to join me?
Последно редактирано от therichbitch : 06-28-2015 на 19:26
Ох, и двамата спорите за спора просто. Парите са подробност, да ве, сигурно.
Пловдив-Варна на 2-ри юли, пътуване с климатизиран автобус - 26 лв.
От 29юни - 2-ри юли полети няма. На 4-ти и 5-ти, впрочем, също. На 3-ти полет Франкфурт-Пловдив струва 170 евро + 20 евро пътни до летището, които не могат да се избегнат. Автобуси до летището има 3 пъти на ден, пътят е 2 часа. Друг вариант няма. И това е само ако съм директно до родния град. Ако кацам в София, имам път до Пловдив, т.е. време и разходи.
В смисъл... за какво спорите в момента?
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-28-2015 на 19:33
Окей тогава.
Пинку, беше иронично това, че са "подробност" парите.
Не са подробност, а са даже и основен фактор, но в чужбина не работиш за 300лв на месец, както е в половин България, нито даже за 1500, а за доста повече ми се струва. Човек, който работи там е доста по-вероятно да си позволи такова пътуване, отколкото човек, работещ тук за минимална или средна заплата да си позволи пътуване с кола София-Варна/излиза около 70-80лв в посока/.
щях да напиша нещо за колата, ама не ми се влиза в спорове![]()
^ Значи не си разбрал защо съм го поправила. Няма проблем, само великите умове остават неразбрани.
П.П. Натъжихте ме с тия примери (
Е, хубу де, като си се запознала с него на лекции, надали живее чак толкова далече от теб. Не виждам къф е проблема. Ама и цялата тема не съм чела та не съм баш мярата за проблем. :ддд