.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    hah, не точно
    Съжалявам, реномето ти е безвъзвратно съсипано.

anonymous708973
    Guest
    Видя ви гъзът 2-3- часов път из Европа и решихте, че сте хванали оня отгоре за шлифера.
    Хаяши, много грубо са ти го казали, но е факт. Доста необмислено изказване и смешно гръмко.

От тук до Варна ще си хванете ли самолет? Вероятно не- ще пътувате 6-7 часа, полетът е 2, респективно 3 часа. Чисто сравнително. Освен да дойде някой, живеещ в щатите, да се изкаже, че Германия и Франция са на един *** разстояние и пикливите 2000 км са нищо.
    /не ме брой в числото, аз не съм (напълно) съгласна с изказването на Хаяши.
    Ама достатъчно си летяла, за да знаеш, че това с 2-3 часа полет си е пълна глупост, щото на практика пътуваш цял ден. За сравнителни разходи София-Варна и полет пък няма да говорим.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    на практика пътуваш цял ден
    Както и до Варна.
    Мисля, както и мн по- умни хора от мен, че времето е една от най- важните променливи.
    Не искам да се впускаме да нищим, но и стандартът е много различен. Може да има много като теб, които учат еди- къде си, но статистически сте просто малка извадка- с български стандарт да покривате чужди разходи. Един германец тия 2000 км ще ги мине много по- лесно, отколкото един българин 500км, ако ще да има 50% намаление за БДЖ.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Германците нямат избор, жените им са толкова грозни, че с радост пътуват до други държави.

anonymous708973
    Guest
    Както и до Варна.
    Мисля, както и мн по- умни хора от мен, че времето е една от най- важните променливи.
    Не искам да се впускаме да нищим, но и стандартът е много различен. Може да има много като теб, които учат еди- къде си, но статистически сте просто малка извадка- с български стандарт да покривате чужди разходи. Един германец тия 2000 км ще ги мине много по- лесно, отколкото един българин 500км, ако ще да има 50% намаление за БДЖ.
    Това са си подробности. Сравняваме единствено и само колко е лесно за теб като българка да се видиш с българското гадже, ако живееш във Варна, а той е в София; и ако живееш във Варна, а той е в Берлин. Най-малкото до Варна мога да си запазя билет и за утре, пък с полетите не стои така въпросът.

Мега фен Аватара на an7raks
    Това са си подробности. Сравняваме единствено и само колко е лесно за теб като българка да се видиш с българското гадже, ако живееш във Варна, а той е в София; и ако живееш във Варна, а той е в Берлин. Най-малкото до Варна мога да си запазя билет и за утре, пък с полетите не стои така въпросът.
    Ако сравняваме само и единствено колко е лесно, то и билет можеш да си купиш от днеска за утре... Зависи само от парите, с които разполагаш, ама това си е подробност.

Град
    Sofia
    На 2ри юли тръгвам пеш към Варна през Старопланинските проходи.
    care to join me?
    Последно редактирано от therichbitch : 06-28-2015 на 19:26

anonymous708973
    Guest
    Ох, и двамата спорите за спора просто. Парите са подробност, да ве, сигурно.

Пловдив-Варна на 2-ри юли, пътуване с климатизиран автобус - 26 лв.

От 29юни - 2-ри юли полети няма. На 4-ти и 5-ти, впрочем, също. На 3-ти полет Франкфурт-Пловдив струва 170 евро + 20 евро пътни до летището, които не могат да се избегнат. Автобуси до летището има 3 пъти на ден, пътят е 2 часа. Друг вариант няма. И това е само ако съм директно до родния град. Ако кацам в София, имам път до Пловдив, т.е. време и разходи.

В смисъл... за какво спорите в момента?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-28-2015 на 19:33

Град
    Sofia
    В смисъл... за какво спорите в момента?
    спорите за спора просто
    Ъъ, не разбрах- при това положение очаква ли се от мен да отговаря?

Казах, че няма да се впускам в дискусия и си спазвам обещанието, не споря вече.

anonymous708973
    Guest
    Окей тогава.

На 2ри юли тръгвам пеш към Варна през Старопланинските проходи.
    care to join me?
    Повече ми харесваше преди редакцията. Пак проговори добрата ти половина за мое съжаление ;/.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Пак проговори добрата ти половина.
    Четвъртина е, не се лъжи.

Мега фен Аватара на an7raks
    Пинку, беше иронично това, че са "подробност" парите.
    Не са подробност, а са даже и основен фактор, но в чужбина не работиш за 300лв на месец, както е в половин България, нито даже за 1500, а за доста повече ми се струва. Човек, който работи там е доста по-вероятно да си позволи такова пътуване, отколкото човек, работещ тук за минимална или средна заплата да си позволи пътуване с кола София-Варна/излиза около 70-80лв в посока/.

anonymous708973
    Guest
    щях да напиша нещо за колата, ама не ми се влиза в спорове

Четвъртина е, не се лъжи.
    Доста често излиза победител като за четвъртина. Както казах, реномето ти е вече съсипано, не се мъчи.

Град
    Sofia
    ^ Значи не си разбрал защо съм го поправила. Няма проблем, само великите умове остават неразбрани.

П.П. Натъжихте ме с тия примери (

Мега фен Аватара на tori
    Е, хубу де, като си се запознала с него на лекции, надали живее чак толкова далече от теб. Не виждам къф е проблема. Ама и цялата тема не съм чела та не съм баш мярата за проблем. :ддд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си