- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Вечната дискусия...
Четете каквото искате и когато искате, само не давайте наклон на останалите!
Майкъл Крайтън- Аборт
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами има и други видове. Компютърна литература, маркетинг, прогнозиране и планиране, бизнес и икономика, биографии -(макар че някои ги причисляват към художествената литература). Това са част от видовете, които мен ме вълнуват. Има и други.
П.П Исках да кажа "Не би трябвало да се разбира САМО".
Последно редактирано от GoodEnough : 06-28-2015 на 20:39
Офф аз разбрах грешно контекста. Помислих си, че имаш предивд, че тези жанрове не спадат към "книгите". Извинявам се!![]()
тотално съм зациклила. нямам време да отида да си взема някоя нова книжка, но имам чувството, че дори и да имах не знам какво да си избера вече. предложете нещо ненапрягащо и с хубав край.
Любов на Елиф Шафак, много ми харесва за момента.
И днес започвам Чернова на Лукяненко.
"Татко, аз и ангелът" на Ваня Щерева. След "Образцов дом" тази ми е следващата нейна любима.
прочетох 'аз преди теб' заради калпазанката и се саднах
предложете ми нещо подобно
Рафа, това е женска книга бе, момче. Къде се навираш? ;д
при женките
момчето знае неща
Ем препоръчаха я в оная група и аз реших да почета малко отзиви за тази книги в Х*ликон, ама освен караници нищо друго нямаше. ;д
Всъщност ми хареса историята, бих я гледал на филм, но не и да я чета. Споделял съм, че харесвам такива филми.
Май засега преустановявам четенето на Карамазовите братя, много ме мързи да чета на хартиен носител. И ще започвам "Увод в съвременната теория на познанието" на Анета Карагеоргиева.