- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
ако днес вечерта ти свърши храната утре ще гладуваш ли?
или ако твоят Ромео те покани на среща как ли ще се чувстваш утре според теб?
или ако днес ти пратя призовка щото те съдя за нещо си?
да си кажа честно неандерталците са живели ден за ден
ако не мислиш за утре или за по-голям период от време и не предвиждаш ситуациите
значи още си едно глупаво детенце нищо повече
Последно редактирано от haritov : 07-06-2015 на 21:12
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Недей, моля те, всяко заяждане от моя страна е натоварено с огромен положителен емоционален заряд.
Не мога да повярвам, че си сериозен (ако си). Голямо примитивизиране на веригата от събития е това, което даваш като примери. Ще се опитам по твоя начин:
Ако ме покани на среща и пред мен го блъсне камион, ще съм нещастна.
Ако ме покани на среща и изпусна автобуса, докато дойде следващият, реша да пусна един фиш и спечеля милион, ще съм щастлива.
Ако ме покани на среща и не дойде, ще съм благодарна.
Причинно- следствени връзки много и не се случват по калъп.
съжалявам не са ме гледали в парник че да имам акъла на маруля за да се занимавам с теб
това че не можеш да разбереш какво ти казвам си е твой проблем
примерите ми бяха прости за да можеш лесно да схванеш идеята ми
но сега проблема ти бил че примера ми бил елементарен
астрологията по-скоро показва настроенията не числата от тотото и ако в хороскопа ти пише че ще имаш ужасен ден,но някой те изненада прятно и си щастлива цял хороскопа греши
също твоите предположения имат шанс да се окажат грешни
и в двата варианта не можеш да предскажеш точно бъдещето
Последно редактирано от haritov : 07-06-2015 на 21:22
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.