- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- София-Слънчев бряг ?
Искам да попитам някои пътувал ли е от София до Слънчев бряг и ако да може ли някои да ми даде информация ,за тръгване ,цена на билета ,че като потърся за цена нищо не излиза ??)
Всичко си пише, ама ви мързи да търсите
https://stigni.bg/search.html?points...s[1]=19338
Има и по евтин вариант ,който на мен повече ми харесва ....
От София до Бургас с влак,билета е 20 лева (Ако си вземете за двете посоки 36 лева ,за връщане билета важи 1 месец май ...) Ако си студент или ученик ползваш 50% намаление за БДЖ (10 лева ти е билета ...). От Бургас до Слънчев Бряг има рейсове , 6-7 лева билета ... Кажи речи 27 лева ти излиза така до Сл.Бряг ...
Предпочитам този вариант защото във влаковете по-просторно ,може да станеш,да се разходиш,да се изпънеш ,докато в автобуса сте нагъчкани и се схващаш .... С влака разглеждаш и чат-пат някоя планина,низина ,река![]()
Има и един по-евтин вариант от този влак-автобус ...
Не, никога не съм ходил на нито 1 от тези места. Хубаво ли е?
Welcome to the Jungle...
Да това е добър вариянт ,но аз съм на 15 и трябва да замина при майка ми без тя да разбира и не мисля ,че ще мога да се справя да гоня Рейс от Бургас до Слънчев бряг ,но все пак мерси ще помисля над вариянта ти <3 А и исках да те попитам нали каза за ученик има 50% отстъпка ,да но след като сега сме лятна ваканция това дали важи ??
Майка ти е в Слънчев Бряг и искаш да я изненадаш ? Ами да,важи това намаление ... Аз преди като бях ученик така пътувах ... Само трябва да си извадиш карта .... А относно рейса от Бургас до Слънчев Бряг какво сложно има ? Ще ти помогна с ориентирането ако искаш ,от къде се хваща и т.н ....
Има групи във фейсбук за пътуващи. Някои пише кога пътува, на каква цена и се оговаряте ако ти е удобно. Излиза доста по евтино и бързо.