.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 351

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Много зависи какво се подразбира под "пълна". Има момичета, които не тежат 50 килограма и изглеждат супер. Аз също не съм кльощава, но не съм и дебела. В повечето случаи "закръглените" са просто запуснати момичета, които не полагат никакви грижи за себе си. Често пъти виждам тийнейджъри, които определено имат наднормено тегло, а се тъпчат с KFC и други боклуци. Това вече е безотговорност към здравето. Наднорменото тегло може да доведе до много проблеми, примерно диабет. Вероятно никой не иска да му се случи това, само защото иска да се тъпче с пици и бургери.

Всеки си е позволявал да хапне в рестуранти за бързо хранене като KFC ,Mc donalds и така нататък.имам приятелки които ядат като разпрани ,а са кльощави..

Цитирай Първоначално написано от itslili Виж мнението
    Всеки си е позволявал да хапне в рестуранти за бързо хранене като KFC ,Mc donalds и така нататък.имам приятелки които ядат като разпрани ,а са кльощави..
    Живи и здрави, животът не е справедлив. Не се сравнявай с хората, а гледай да се сравняваш със себе си преди и сега. Това "всеки си е позволявал" много обичам да го чувам. Аз пък не си позволявам. И не защото ме е страх за някакви допълнителни калории, а защото дори не ми е вкусно. Но това е избор, не си на 5, можеш да си водиш контрол как се храниш. Не казвам да ядеш по 1 ябълка на ден, а да се храниш балансирано.

Имам чувство, че си пуснала темата, само за да ти кажем, че "всеки трябва да е такъв, какъвто е", "да изглежда така, както се харесва" и че "кльощавите са злобни и завистливи". Това са пълни глупости.

А ако толкова искаш да отслабнеш и си пробвала милион неща, приеми, че трябва да си промениш начина на живот, а не да отслабнеш за месец-два, а после пак да се тъпчеш с джънк.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Аз пък не си позволявам. И не защото ме е страх за някакви допълнителни калории, а защото дори не ми е вкусно.
    Като става въпрос за Junks. Има баничарници, които според моите вкусови рецептори превъзхождат многократно McDonalds и KFC.

Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Като става въпрос за Junks. Има баничарници, които според моите вкусови рецептори превъзхождат многократно McDonalds и KFC.
    Подкрепям с две ръце. Изобщо не ям McDonalds и KFC, не се сещам за тях, но мина ли покрай някоя баничарница се облизвам като гладно сомалийче. Но контрол му е майката, няма начин.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си