- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо имате против закръглените момичета ???
itslili - Holy shit И аз съм на 15 егати у съвпадението
Но все пак, помислете си, че на която и да е реклама на която има слаба жена/жени,вместо тях има дебела жена/жени. Не намирам толкова разлика. И дебелите, и слабите жени са хора. Не разбирам защо трябва да правим такава голяма разлика между тяй
Ахам, същото като FemaleEyes и неговата тема "Безболезнени начини за самоубийство" - все ATTENTION WHORES! И на мен обществото не ми се кефи много, много, ама не пускам тема "защо имате против хората в черно?". Кат не ти харесва това да те съдят по теглото ти - НАПРАВИ НЕЩО, WE! Вместо да седиш пред компа и да обясняваш на хората, че виждаш в тях омразата към паласките, целулита и висящите задници и кореми. Оплакваш се, а не правиш нищо по въпроса. Ей за какво толкова им се дразня - мрънкат, реват, жалват се, ама продължават да си седят вкъщи с дюнера в ръка и диетичната кола. Точно attention whore поведение. Не ми обяснявай глупости.
хехе, не е там въпросът. А в това, че съм перфекционист. Знам, че съм слаба, че съм си окей, но все си мисля, че има какво да се желае. Като цяло виждам проблеми, които реално не съществуват. Знам си го, ама пак им се дразня
Виждам, че не седиш по цял ден пред компаОбаче не знам как става тая работа, след като си успяла да отговориш на всеки един негативен коментар по темата
![]()
Има едно нещо, което трябва да научиш колкото по-рано, толкоз по-добре - не можеш да поправиш света! С есе на тема "защо не трябва да мразим дебелите комплексарки" 5 страници и половина да ми излезеш, моето мнение като е твърдо и непоклатимо, кел файда?