- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вярвате ли в духове ?
Хей реших да пиша и да ви попитам някои вярва ли в х
духове?Случвало ли ви се е нещо странно ?Когато се прибирате вечерта ,в тъмното имали ли сте чувството ,че зад вас има някои ,а всъщност няма никой :дд
Викали ли сте духове ,ако да разкажете
Нямала съма чак толкова стряскащи случки,но живея в блок на петият етаж блока ни е от шест етажа над нас не живее никои когато си легна чувам стъпки отгоре,без майтап.
...
Понеже имам котка и е пълна тишиина и понякога тя се заглежда в една точка и започва да ръмжи ,това вече е стряскащо ..:д
Разкажете вие за някоя случка или какво да правя ,дали просто се заблуждавам ,може би си имам гост в къщи мисля ,че за сега е добричък само се опитва да ме сплаши :дддд![]()
Ем, защо пък да не вярвам? Шкафовете са ми подредени в кухнята идеално и като го отворя ми падат чаши в ръцете.
разбира се,че има такива неща
в миналото са се случвали по-често ,но пак има
имам един у нас кръстих си го Кирчо чисти мие чинии
абе готино е ама като прекали със светената вода не знае какви ги върши
оня ден се беше скрил в тоалетното казанче ми взе акъла като ме пита кво съм ял
иначе по темата като умра ще видя до тогава си е мистерия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
напълно глуха е
чисто белите котки със синьо и жълто око са почти винаги глухи по рождение
Да вярвам. Все пак би е трябвало да има някаква сила. Знам за 4 истински старшни истории. С духове и подобни. 100% мога да ви гарантирам, че са истински. 1 се случа на мен. а др 2 фр. а 1 др на познат на моята фр.
Вярвам до някъде, че наистина нечии души още скитат по земята, което е доста тъжно.
Добър филм който разказва повече за тези работи е "Вангелия", и повечето доказателства са не успорими.
Аз имам само една странна случка, месец след като баба почина, посред нощ към 1-2 часа си седях на компютъра и снимката от секцията ми падна на земята. Снимката сякаш беше хвърлена, защото нищо около нея не бе поместено, и до днес нямам логично обяснение. Странното беше, че тази снимка беше любима на баба ми и до последно тя и се радваше.
pazete se te sa okolo nas. izvunzemnite sa pridobili forma na choveci i ni izsledvat. hora tova e mnogo seriozno imat i kameri navsqkude. razpolagat s tehnika koqto ne e blizo dori i do choveshkiq um s tqh ni sledqt facebook i drugi socialni mreji koito izpolzvame. tova che nqma izvunzemni i nlo i etc. ne e vqrno tova vsichko se prikriva za da ne nastupi panika. PAZETE SE!