.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 258

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Колко си висока и колко тежиш? На колко години си? От кога имаш менструация?
    Като се преместих в чужбинско, пих Дуфастон цяла година (не че ти го препоръчвам ей така по интернет, просто нямах особен избор). Нямах изпъпчвания или други проблеми, лелката стана редовна и безболезнена. Чувствах се спокойна, че три дни след последното хапче настъпва кървенето.

Я ми кажи, какви изследвания са ти правили?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Колко си висока и колко тежиш? - 164-5 sm, 42-3 kg
    На колко години си? - 19
    От кога имаш менструация? - 14, но късни 14
    Като се преместих в чужбинско, пих Дуфастон цяла година (не че ти го препоръчвам ей така по интернет, просто нямах особен избор). Нямах изпъпчвания или други проблеми, лелката стана редовна и безболезнена. Чувствах се спокойна, че три дни след последното хапче настъпва кървенето. - може и да съм си въобразила, че е от това. може би е заради нередовния цикъл ;д. аз го започнах /дуфастона/. значи казваш, няма проблем да си карам на него? :Д

Я ми кажи, какви изследвания са ти правили? - ами, кръв, урина, някакви хормони, които не съм сигурна кои /може би естроген и тестостерон. излезе ми, че съм леко анемична и имам ниско желязо, за което пиех някакви лекарства.
    .

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    .

Калпазанке, "стара" е вече Момата за Дуфастон при нейната телесна маса.
    Да пуска панел от хормони и тогава ще "светне" нещо.
    P.S.
    Женският Човек е направен мнооооого по-сложно от мъжкият. В еволюционен план: на 20год трябва да е родил 4-5 деца, да тежи 100 кила, на 30 да е без зъби и на 40 да умре за да освободи място на новите поколения.
    Едва от 100 години тази схема на социума се е изменила. Прекалено бързо.
    На Еволюцията и трябват хиляди години да промени телата ни съобразно Социалната схема в която живеем.
    От там идат и проблемите.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki Виж мнението
    Калпазанке, "стара" е вече Момата за Дуфастон при нейната телесна маса.
    Да пуска панел от хормони и тогава ще "светне" нещо.
    Баткодоки, радвам се на включването ти
    Затва искам да знам какво е пускала, да не се окаже хипофиза причината.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си