.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    cvetannac
    Guest

Unhappy Ревниво гадже! Психопат направо

Здравейте, искам да ви попитам за мнения и ако може да ми помогнете!!
    Имам приятел от скоро (9 месеца). Обичам го много както и той мен! Но ето я и най-лошата част. Рвност. Не ми дава да излизам с приятелки, даже сама до магазина не мога да отида! Обиждаше приятелките ми, те го намразиха. Останах без приятели. Единствените хора с които мога да говоря са родителите ми. Няма с кой да си обеля една дума вече 4 месеца. Преди излизах по 1 в месеца, и ме караше да му снимам в заведенията. И ако има момчета или мъже (дори да са на 50) ме кара да се прибирам. Немога да живея така вече стоя ди само вкъщи нямам социален живот, моля ви помощ

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Психопат ------> Психиатър

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Голяма любов ще да е :d

Ами питам се защо не го зарежеш като не можеш да живееш така? Тролчетата изобщо не сте забавни... явно това е единствения начин да си доставите удоволствие в явно скучния си живот.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от RazorEyes Виж мнението
    Ами питам се защо не го зарежеш като не можеш да живееш така? Тролчетата изобщо не сте забавни... явно това е единствения начин да си доставите удоволствие в явно скучния си живот.
    Ха... ха... ха... кой го казва.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Аз имам реално решение. Хрумна ми веднъж, бях се замислил над подобна тема.
    Приспи го. Завържи го за леглото и здраво с пиш колана в гъза. Никога няма да ревнува пак. Или каквото там прави.

Ти уважаваш ли се?! Никога не позволявай някой да навлезе в личното ти пространство, дори и гадже, защото е ЛИЧНО и всеки се нуждае от такова!

Ти сама си казваш, че това не ти харесва. Значи можеш да го промениш => зарежи го този. Той няма да се оправи, няма да спре да ревнува. Дори не знам как можеш да твърдиш, че обичаш такъв човек. Никой не може да те ограничава, просто ти му позволяваш. Това не е любов, а някакъв кошмар. Още по-малко е връзка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Аз имам реално решение. Хрумна ми веднъж, бях се замислил над подобна тема.
    Приспи го. Завържи го за леглото и здраво с пиш колана в гъза.
    По ква причина момче тръгва да мисли как приятелката му го изнасилва отзад ?

Мега фен Аватара на RapExotic
    По-скоро ти си за психиатър. Страдаш от мазохизъм.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Wtf? Защо?

Супер фен Аватара на per-dead
    Това не е ревност. А обсебване. Ревност е, когато се издразниш, че друг се опитва да флиртува с гаджето ти. Обсебване е, когато му звъниш през 2 минути, караш го да ти снима наляво и надясно за доказателство и т.н. Твоят приятел е от втория тип. Махай го. Такива не се оправят.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Поне те обича...

Мега фен Аватара на skatew
    hahahahahahhaha
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

И азз имам едно такова,ама ще го изтърпя предполагам ;дд

Ако продължаваш да си с този човек си е чисто наказание . Ако толкова много го обичаш и не искаш да го оставяш намери от къде започва ревността му. Според мен има няколко варианта - 1вият е още от детството му . Примерно единият от родителите му да е изневерявал на другият и той като дете да е попил всичко това и да не желае това да се случва и в неговите връзки . Също така може и баща му да е ограничавал така майка му с излизанията . Има много и всякакви хора , така че не е изключено . 2рият вариант е в някоя от предишните му връзки да е имало изневери и да не желае да се случва същото и с теб . 3тият вариант според е мен е вината да е в теб . Ако някога си му давала поводи да те ревнува или да си имала много близки приятели момчета , или също да си имала повече връзки преди - всичко това му действа . Говорила ли си с него относно това? Предполагам да , няма начин , но моят съвет е да поговориш с него отново и да му обясниш как се чувстваш наистина , както и да го попиташ на какво се дължи неговото поведение. И ако не се промени .. няма смисъл да продължаваш да се тормозиш с този човек , в един момент всичко това наистина ще ти омръзне съвсем.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Ако кажеш, че те бие по-добре си взимай билет за Стокхолм (искрено се надявам някой да ми схване шегата :/ )

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Ако кажеш, че те бие по-добре си взимай билет за Стокхолм (искрено се надявам някой да ми схване шегата :/ )
    Взех си билет за Стокхолм, какво от това?

Освен че ще усещате липсата ми във форума.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Взех си билет за Стокхолм, какво от това?
    come on m8, it's a joke

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Пропуснал си му стола значи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми