.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Едното е линкът в темата, а другото го учих в училище.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Едното е линкът в темата, а другото го учих в училище.
    За да бъдеш убедителна, не можеш да извадиш една статия от интернет, на която дори не се е разписал създателят й, та хората да ти поверват. Когато е четох се сблъсках с наистина големи противоречия, двусмислици и дори измислици на определени етапи, а в същото време беше написана дълго и нашироко. Тоест ти самата не знам до колко си осмислила всичко, защото се очаква читателят да има сериозно научни познание в областа, а не страх от неизяснимото.
    Още си малка, но учебниците всъщност са една много малка общообразователна единица, но да не прекалявам.
    Ако се запознаеш действително със състоянието и процесите на аграрния сектор, на производството и реализацията на семена и добив, ще разбереш всъщност какво е монопол и мръсни схеми, но и какво в частност е пестицид или ген. Че днешната обстановка у нас не е по-зле от тази в САЩ. Че ако гените толкова лесни предизвикваха мутации ние вече нямаше да съществуваме, а ИН-витро техниниките щяха оддавна не от религията да се забраняват, ами може би от нациситите дори.
    Не ме разбирай погрешно, аз също съм против ГМО (то и е забранено у нас), защото и аз съм от прослойката хора, които вярват, че човек не може да се бърка толкова надалеч в природата, но това не означва нищо, защото действително за други не е така. А в някои страни продължават да умират от глад хиляди. Против съм обаче категорично у нас ГМО

Мега фен Аватара на LoveInfect
    А колкото до глада, изхвърляме милярди тонове годна за ядене храна в Европа. Ако тази храна отиваше в бедните страни, нямаше да има глад.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си