.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    само внимавай да не попаднеш на такава като teenagexdramaxqueen, че тогава ако щеш и 2 грама бело изтупай, пак няма да ти стане.
    за опитна какичка ходи при милфка.
    WE ARE NOT ANGELS!

Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    само внимавай да не попаднеш на такава като teenagexdramaxqueen, че тогава ако щеш и 2 грама бело изтупай, пак няма да ти стане.
    за опитна какичка ходи при милфка.
    Пхaхх бе не се е случвaло,пък не знaм..

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    Туй да беше проблема. Ш му напрай някоя некадърна свирка, той ще и каже, че не се е изкефил и тя ще почне "не ме съди по едната свирка, дрън, дрън, дрън", ще го заболи главата момчето. Ако иска нещо подобно, мой да си хване някоя 12 годишна

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Туй да беше проблема. Ш му напрай някоя некадърна свирка, той ще и каже, че не се е изкефил и тя ще почне "не ме съди по едната свирка, дрън, дрън, дрън", ще го заболи главата момчето. Ако иска нещо подобно, мой да си хване някоя 12 годишна
    и на 12 ли вече го правят?

кво пък едно време на 15 се омъжваха

иначе четейки темата стигнах до извода че пишок и акъл на 15г не се търсят ех какви деца е хранила нашата земя хубава...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си