.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Техните няма да я пуснат? Тя да не е на 12 . Аз като 10 годишен си карах колелото по цели нощи и крадях капачки от колите. Добре да се върнем на темата.. ами сега точно не мога да се сетя за друго освен да гледате залеза на някое приятно място. Можеш в същия ден да и подариш някаква хубава дрешка, или какъвто и да е подарък важното е на нея да и хареса. Ти понеже я познаваш знаеш какво обича. Предполагам на този подарък ще се зарадва... не се сещам за друго.

Цитирай Първоначално написано от RazorEyes Виж мнението
    Техните няма да я пуснат? Тя да не е на 12 . Аз като 10 годишен си карах колелото по цели нощи и крадях капачки от колите. Добре да се върнем на темата.. ами сега точно не мога да се сетя за друго освен да гледате залеза на някое приятно място. Можеш в същия ден да и подариш някаква хубава дрешка, или какъвто и да е подарък важното е на нея да и хареса. Ти понеже я познаваш знаеш какво обича. Предполагам на този подарък ще се зарадва... не се сещам за друго.
    На 20 години е обаче квартала им е малко опасен. Иначе и аз съм се мислил за подарък, но тя каза, че не иска подарък и иска нещо запомнящо се. И това изчерпа моите идеи до голяма степен, иначе нямаше да питам из форумите да ми се подиграват...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Mordred Виж мнението
    На 20 години е обаче квартала им е малко опасен. Иначе и аз съм се мислил за подарък, но тя каза, че не иска подарък и иска нещо запомнящо се. И това изчерпа моите идеи до голяма степен, иначе нямаше да питам из форумите да ми се подиграват...
    И претенции. Да не е подарък, да е запомнящо се, да не е късно, че не я пускали техните, а е на 20 години. Не може ли да я изпратиш до тях просто? Излиза че цялата работа трябва да е твое задължение.

Сети се за нещо, което ти е казвала, че иска да направи. Ако няма такова, тогава нещо, което ти си мислиш, че иска да направи или да отиде.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си