.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Остави вредните му навици, остави приятели му. Мисли за него. Ако той се държи добре с теб, ти се чувстваш добре с него, вярваш му и го искаш до себе си, какво има за обсъждане?
    Мега тъпо.
    Игнорирай всичко лошо, нали, няма проблем. И приятелите му са важни - народът хубаво е казал "с какъвто се събираш, такъв ставаш", и вредните навици. Той Е съвкупност от приятелите си, вредните си навици, хобитата си, работата си, семейното си възпитание етц, етц. Не можеш да игнонираш части от цялостния пакет, така да се каже.
    Ако се държи добре с теб - тва честно ли е единственото, което има значение? Че той може да пребива малки котенца в свободното си време, ама щом ми отваря вратата, готви ми вечеря и се разбира с родителите ми, всичко е наред?
    Наречи ме старомодна, ама аз държа да съм с добър човек, а не с човек, който е добър избирателно към мен.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-19-2015 на 22:05

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мега тъпо.
    Игнорирай всичко лошо, нали, няма проблем. И приятелите му са важни - народът хубаво е казал "с какъвто се събираш, такъв ставаш", и вредните навици. Той Е съвкупност от приятелите си, вредните си навици, хобитата си, работата си, семейното си възпитание етц, етц. Не можеш да игнонираш части от цялостния пакет, така да се каже.
    Ако се държи добре с теб - тва честно ли е единственото, което има значение? Че той може да пребива малки котенца в свободното си време, ама щом ми отваря вратата, готви ми вечеря и се разбира с родителите ми, всичко е наред?
    Наречи ме старомодна, ама аз държа да съм с добър човек, а не с човек, който е добър избирателно към мен.
    Кай честно. Сешса, моментите, в които аргументът е нулев и изваден от контекста Защооооо си го причинявам
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Кай честно. Сешса, моментите, в които аргументът е нулев и изваден от контекста Защооооо си го причинявам
    I feel ya :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си