- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя никога не е свършвала, дори клиторно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Изумява ме мирогледа, ако мога въобще да го нарека така, който имаш. Явно имаш страшно високо мнение за хората и особено за днешната младеж. Само ще ти кажа, че някои не могат да си измият зъбите правилно, какво остава за нещо повече.
Наричай ме каквато пожелаеш, важното е, че не съм елементарна, като теб. Разрови се във форума и си намери някой на твоето ниво и спри да се обръщаш към мен, не смятам да ти отговарям повече.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.