- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мама...
Здравейте.
Не знам от къде да започна. То уж не е много но... На 16 съм.В началото на май се запознах с едно момче, излизахме, така да го кажа ходехме. Понякога излизахме, понякога гледахме филми заедно, беше ни весело, не скучаехме, говорехме за различни неща, . Той е на 17. Ходехме почти три месеца. Както всички обикновени двойки се натискахме и обарвахме. За първи път си имах приятел. На него не му беше за първи път да е с момиче естествено. След месец и нещо го направихме (бях девствена). Може би избързах, но не мога да върна времето. И така продължихме до един момент в който му бях ядосана за нещо и явно го засегнах с думите си, а не му казах кой знае какво, но за него може да е било. И от тогава той почна да се държи по дръпнато и на мен в един момент ми омръзна и се разделихме по взаимно съгласие.
И сега проблема....майка ми разбра че сме го правили, не можах да я излъжа. Не и стана приятно, че съм избързала. Не ми се скара, разговаря с мен спокойно (ппц тя винаги ме е разбирала). Каза ми, че не му е пукало за мен щом е бързал толкова. Аз и казах че не съжалявам, въпреки че може малко да съжалявам. Тя ми е обидена... Почна да ми обяснява, че за да го направиш с някой трябва да го харесваш, да го обичаш...да знам, не съм го обичала, но го харесвах. Не знам дали беше грешка, но след като чух мнението на мама се замислих :/... Но не съжалявам за нищо. Може би следващия път няма да избързам толкова. Проблемът е че се страхувам да не съм изгубила доверието и, защото то е много важно за мен. Според вас дали я разочаровах, защото аз страшно държа на майка си и искам тя да се гордее с мен.
Последно редактирано от sunny.day : 07-24-2015 на 19:08
Не й се връзвай на майка ти, забравя в какъв свят живеем.
Имала си нормален първи път, като на 90% от тийнейджърите, които са правили секс, че даже при теб е било супер - имали сте връзка, ходелите сте, харесвали сте се, не е от днес- за утре секса.
На теб хубаво ли ти беше? Радваше ли се? Предпазни мерки взимахте ли? Ако да, защо да е грешка. Ся, не можеш да върнеш времето назад и не живеем във време, където се ибете на първата брачна нощ.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
кажи на майка ти че това е живота рано или късно децата спират да бъдат деца
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Но сме малък град, а говорят че е женкар и ако се разчуе много едва ли ще ми е приятно да ме спрягат с него.
...
Станалото станало, но майка ти е била права. Малка си. Понякога трябва да се слушат майките, мислят ти доброто.
Не мисли, че ще те обича по-малко, защото си направила грешка. Всички правят грешки.
П.П. Колко хубаво нещо са майките. Радвай се, че майка ти е жива и здрава и е до теб.
Последно редактирано от dreamwalker : 07-24-2015 на 19:22
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Последно редактирано от NomNomNom : 07-24-2015 на 19:27
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аз май съм казвала, но като правих секс за първи път, се прибрах и изцепих директно пред леля ми, братовчедка ми майка ми - 'ми аз май правих секс, та винаги може да по-зле
Та, майка ми ме обича и за нея винаги съм била номер едно, и не вярвам в твоя случай да е различно :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Обичам те, мамо.
след 1г. си на 17, след още 1 - на 18г.
Споко, ей ся ще минат и вс ще е ок
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^И аз нямаше да пърхам от щастие, ако 16-годишната ми дъщеря е преспала с някого и той скоро след това си обира чукалата.
Ако майка ти е прозорлива, няма да ти вгорчава живота със сръдни.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Браво на майка ти, да ти каже, че не му е пукало за теб, вместо да ти каже, че ти заслужаваш нещо по-добро и че той не те е заслужавал.
Не го мисли, не я мисли и майка ти, не трябва да ти вменява вина или притеснения.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
добре де ами ако жената го такова и си обере чукалата мъжа къде да се оплаче?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^Арменския поп?! Или на мама![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
'Ми калпазанке, и аз, ама за да се подсигуриш , че щерката няма да го повтори, имаш два варианта:
- да й смачкаш самочувствието още повече и да й вмениш страх
- или да й вдигнеш самочувствието до толкова, че тя сама да поставя високи критерии
а като гледам, майка й прави второто
и третото, както ти каза, просто да не се сърди, а да я посъветва и да я остави сама да си носи последствията после
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Дефинирай "високи критерии".