.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на Pos7_

Депресия и тревожност

Здравейте. Всичко започна преди 2 месеца, когато една вечер се напуших в нас. Бях сам, може би това беше грешката ми. Всякакви гадни мисли свързани с живота ми , минаха през главата. Веднага си легнах, но гадния трип не свърши, изпотих се и се разтреперих. Това беше един от най лошите моменти в живота ми. От тогава съм изключително демотивиран, депресиран и не спирам да мисля за нещата , които ми минава през главата тогава. Тревата почти съм я спрял, пуших само един от тогава и ми беше весело. Опитвам всичко за да се върна към стария ми начин на живот, но почти безуспешно. Не чувствам подобрение. Страх ме е от бъдещето, нямам желание да излизам навън, нямам желание за нищо. Не знам как да се справя с проблема. Ако някой е имал подобни преживявания, моля да сподели и да ми даде съвет. Наистина имам нужда от помощ.

Супер фен
    аз съм имал подобни моменти и мисли
    трябва да разбереш че всичко ще се оправи
    това е просто епизод
    започни да повтаряш нещата които си правил преди
    движи се и винаги прави нещо
    ЩЕ МИНЕ <3

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    ЩЕ МИНЕ <3
    при теб мина ли?

Пушенето на трева е възможно да отключи редица психически заболявания. Разбира се не винаги и не при всеки. Много неща опират до генетика. Спри да пушиш и се занимавай с градивни неща, с които да си запълваш времето.

Голям фен Аватара на Liora
    Чувствам се точно като теб,от около 3 години. Спри тревата и отиди на психолог. Няма да мине само,гарантирам. Както казаха,може да бъде и наследствено. Намери начини да се разсейваш.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Pos7_ Виж мнението
    Здравейте. Всичко започна преди 2 месеца, когато една вечер се напуших в нас. Бях сам, може би това беше грешката ми. Всякакви гадни мисли свързани с живота ми , минаха през главата. Веднага си легнах, но гадния трип не свърши, изпотих се и се разтреперих. Това беше един от най лошите моменти в живота ми. От тогава съм изключително демотивиран, депресиран и не спирам да мисля за нещата , които ми минава през главата тогава. Тревата почти съм я спрял, пуших само един от тогава и ми беше весело. Опитвам всичко за да се върна към стария ми начин на живот, но почти безуспешно. Не чувствам подобрение. Страх ме е от бъдещето, нямам желание да излизам навън, нямам желание за нищо. Не знам как да се справя с проблема. Ако някой е имал подобни преживявания, моля да сподели и да ми даде съвет. Наистина имам нужда от помощ.
    Момент на духовна празнота, направи нещо градивно, знам как се чувстваш, но ще изгрее слънце, не се отчайвай.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Момент на духовна празнота, направи нещо градивно, знам как се чувстваш, но ще изгрее слънце, не се отчайвай.
    Подкрепям.
    Аз също имам такива моменти в живота - нищо не ми се прави, нямам мотивация за нищо, все едно животът ми си е изгубил смисъла. Но започнах да правя неща, които ме правят щастлива и всичко се оправи. Според мен важното е да имаш воля. Всичко друго само ще се нареди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си