Първоначално написано от
jp_morgan
Хубаво е като споделяш мнение,преди това,да използваш добре познатият израз: "Според мен" и чак тогава да кажеш това,което има да казваш. Точно тези хора (включително и аз) са много наясно със себе си и знаят какво искат,но това,че не отговарят на представите ти,не означава,че проблемът е в тях. Аз лично нямам никакви предубеждения относно връзките само за секс и не ми пречи да имам такива и толкова на брой,колкото преценя. Ако се появи момиче,което да ми привлече вниманието за нещо повече от просто секс и ме заинтригува,тогава нещата се променят. Тогава така нар. "връзки само за секс" приключват и тя става единствената. Лично мое мнение е,че когато имам сериозна връзка с момиче,то тя(момичето) е най-доброто,което може да ми се предложи за момента и затова съм избрал да съм с нея. Преди много време,във фейсбук видях едни колаж,на който пишеше: "Не изневерявам....уважавам себе си,съответно и избора си"!(баси....много добре казано),та ми стана нещо като мото. Разбира се,има и такива,които,въпреки че са обвързани,пак "шарят" наляво-надясно,ма всеки си преценява какво е най-добре за него. Стига с отклоненията от темата...не си ли обвързан,няма нищо лошо да се наслаждаваш на удоволствието от секса,без да имаш някакви други задължения към партньора/партньорите ти.