.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Връзките само за секс са за хора, които не са наясно със себе си.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    ...Айде... айде... всеки мъж сключил брак после си слага край на живота, другото което е идва ли съществува мъж който му се духат пари за парцали и най-различни гримове за курвата... Ся аз ако ти дам една курва ке искаш ли връзка или само да я блъскаш ?

Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    ...Айде... айде... всеки мъж сключил брак после си слага край на живота, другото което е идва ли съществува мъж който му се духат пари за парцали и най-различни гримове за курвата... Ся аз ако ти дам една курва ке искаш ли връзка или само да я блъскаш ?
    Курвата точи парите, не е вярна и е вероятен преносител на неколко венерически болести.
    Дет се вика по-добре да блъскаш кучето пред блока?

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
    Курвата точи парите, не е вярна и е вероятен преносител на неколко венерически болести.
    Дет се вика по-добре да блъскаш кучето пред блока?
    Глупости на търкалета.. всички са минали медицински преглед

Напротив.
    Може точно защото са наясно със себе си да искат такава връзка.
    Казвам го от личен опит и определено съм знаел какво искам.

Аз бих казал точно обратното. Точно за хора, които са наясно не само със себе си, ами и с нуждите на партньора срещу тях. Особено ако останат на ниво секс, без ангажименти, но понеже все някой ще се намери да се изкаже, защото не му връзват и хоп най-лесно - не си наясно със себе си. Какво точно не трябва да си наясно със себе си, че някой друг слуша проблемите на любовника, грижи се за него, а оставя най-сладката част за теб и на калпак чувството, че е забранено ти дава допълнителен кеф, ай стига бе не бил наясно, ако си неосъзнат романтик, вярващ в приказките за принцове принцеси, не виждам причина да не видиш кеф в това.
    Но пък всеки си има мнение, а аз изразих моето, аз съм наясно с коя съм и какво ми коства, знам че на моменти криввам от правилния път, но то е да ми покаже, че монетата има две страни...

Хубаво е като споделяш мнение,преди това,да използваш добре познатият израз: "Според мен" и чак тогава да кажеш това,което има да казваш. Точно тези хора (включително и аз) са много наясно със себе си и знаят какво искат,но това,че не отговарят на представите ти,не означава,че проблемът е в тях. Аз лично нямам никакви предубеждения относно връзките само за секс и не ми пречи да имам такива и толкова на брой,колкото преценя. Ако се появи момиче,което да ми привлече вниманието за нещо повече от просто секс и ме заинтригува,тогава нещата се променят. Тогава така нар. "връзки само за секс" приключват и тя става единствената. Лично мое мнение е,че когато имам сериозна връзка с момиче,то тя(момичето) е най-доброто,което може да ми се предложи за момента и затова съм избрал да съм с нея. Преди много време,във фейсбук видях едни колаж,на който пишеше: "Не изневерявам....уважавам себе си,съответно и избора си"!(баси....много добре казано),та ми стана нещо като мото. Разбира се,има и такива,които,въпреки че са обвързани,пак "шарят" наляво-надясно,ма всеки си преценява какво е най-добре за него. Стига с отклоненията от темата...не си ли обвързан,няма нищо лошо да се наслаждаваш на удоволствието от секса,без да имаш някакви други задължения към партньора/партньорите ти.

Цитирай Първоначално написано от jp_morgan Виж мнението
    Хубаво е като споделяш мнение,преди това,да използваш добре познатият израз: "Според мен" и чак тогава да кажеш това,което има да казваш. Точно тези хора (включително и аз) са много наясно със себе си и знаят какво искат,но това,че не отговарят на представите ти,не означава,че проблемът е в тях. Аз лично нямам никакви предубеждения относно връзките само за секс и не ми пречи да имам такива и толкова на брой,колкото преценя. Ако се появи момиче,което да ми привлече вниманието за нещо повече от просто секс и ме заинтригува,тогава нещата се променят. Тогава така нар. "връзки само за секс" приключват и тя става единствената. Лично мое мнение е,че когато имам сериозна връзка с момиче,то тя(момичето) е най-доброто,което може да ми се предложи за момента и затова съм избрал да съм с нея. Преди много време,във фейсбук видях едни колаж,на който пишеше: "Не изневерявам....уважавам себе си,съответно и избора си"!(баси....много добре казано),та ми стана нещо като мото. Разбира се,има и такива,които,въпреки че са обвързани,пак "шарят" наляво-надясно,ма всеки си преценява какво е най-добре за него. Стига с отклоненията от темата...не си ли обвързан,няма нищо лошо да се наслаждаваш на удоволствието от секса,без да имаш някакви други задължения към партньора/партньорите ти.
    Всъщност и да си обвързан няма лошо да правиш секс с друга. Надали някой може да ме опровергае

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Всъщност и да си обвързан няма лошо да правиш секс с друга. Надали някой може да ме опровергае
    Явно четенето на текст,без разбирането му,води до това,да си мислиш,че имам намерение да опровергавам някой! Ако очакваш да ти кажа,че схващането ти е грешно,оставаш само с очакванията. Идеята е всеки да прави това,което смята за правилно и това да му доставя удоволствие.

Цитирай Първоначално написано от jp_morgan Виж мнението
    Явно четенето на текст,без разбирането му,води до това,да си мислиш,че имам намерение да опровергавам някой! Ако очакваш да ти кажа,че схващането ти е грешно,оставаш само с очакванията. Идеята е всеки да прави това,което смята за правилно и това да му доставя удоволствие.
    Всъщност и тази идея не е точна, защото между това, което мислиш за правилно и го вършиш, и това, което наистина е логически праведно има разлика от небе до луната.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Всъщност и тази идея не е точна, защото между това, което мислиш за правилно и го вършиш, и това, което наистина е логически праведно има разлика от небе до луната.
    Тогава не мислете логически, а мислете абстрактно! Няма такова нещо като логически правилно, правилното за един е грешно за друг и обратно! Важното е какво ти смяташ за правилно!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Тогава не мислете логически, а мислете абстрактно! Няма такова нещо като логически правилно, правилното за един е грешно за друг и обратно! Важното е какво ти смяташ за правилно!
    всеки прав за себе си ли? Ми айде изтрийте си мненията и коментарите насочени срещу някои, които не харесвате, тъй като всички ще са грешни, няма да има разбирателство. Всеки за себе си.

Много си плосък. Явно не можеш да завъдиш нещо повече от гадже което да ти пуска!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си