- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
В момента чета "Гората" на Харлан Коубън (трябваше да чета нещо във влака, а вестникарската лавка в гарата ми беше единственият избор) и съм със смесени чувства относно сюжета.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
прочетох 'полет над кукувиче гнездо' :<
имам нужда от почивка
Аз пък като прочета Ivaaaaa и - https://youtu.be/Cnv-iFhdlqE
нищо, направили са филм с теб ;Д :Д
Преди известно време - това
Доста приятна. Като цяло обичам детските книжки, а напоследък имам достъп до доста прекрасни такива.
Преди няколко дни прочетох и "Птичият събор" на Петер Сис
"Илинден" го изоставих :/
В момента чета Соц гурме, но за жалост само на работа, понеже го няма в интернет, а нямам парички да си я купя в момента, така че ще е малко бавно.
Най-после завърших Ханибал на Томас Харис.
Велика, както и останалите му, края ме шокира, но ми хареса. Крайно неочакван. Скоро ще гледам и филма, да видя кой край ще ми допадне повече.
някой смята ли да си зима новата книга за шерлок холмс
имам предчувствие че нема смисъл ама се пак шерлок
Дъблин Стрийт на Саманта Йънг. Или аз станах капризна, или това е бълвоч в стил 50 нюанса. Ще се изчете от инат най-вероятно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
william wordsworth - the prelude
не разбирам почти нищо от поезия. чела съм само божествена комедия, оскар уайлд /не мога да се сетя името/ ии шекспир. или пък неговите бяха сонети /?/. то все тая май ;д. както и да е. голяма грешка. харесва ми. и като споменах шекспир, се сетих, че е крайно време да прочета ромео и жулиета.
едит: та, мисълта ми беше да ми препоръчате нещо от този жанр
Последно редактирано от Ivaaaaa : 08-05-2015 на 09:56
на оскар уайлд the importance of being earnest ли си чела?
Ако не е било това, силно го препоръчвам! (в оригинал, защото смешките са главно игра на думи)
ромео и жулиета е драма, (колко е важно да бъдеш сериозен също), т.е. е писано като сценарий, да не се изненадаш :д
ърнестът го има и на филм с рупърт еверет
и рийс уидърспуун
пак е прекрасен
само във военния е направено отвратително
за първи път го гледах в славянска беседа с една аматьорска трупа
беше божествено
ъъ, не е това, но тенк ю. колко съм непостоянна ;д
започнах ромео и жулиета и се сетих защо ненавиждам хамлет ;д
http://literaturensviat.com/?p=102086
Това е истината за книгата и "реалните" истории в нея.
Не искам да говоря против авторката, но е няква залупена овца, която не заслужава да се нарича писател.
В момента чета поредицата Диврегенти и съм на третата книга Предани
Ако ти харесва фентъзито ще ти допаднат страшно много!
![]()
последно четох Кутия за птици на Джош Малерман. хубава идея, приятна атмосфера и странен край. надявам се да има продължение. утре ще ходя да си набелязвам още неща. надявам се да си избера лесно ;д