.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Интересно защо в обратния случай, когато момчето е по-богато, на никой не му минават такива мисли през главата.
    Съвсем приятелски: Смени си средата, спри да общуваш с момичетата, с които досега си общувал и да слушаш съвети от когото си ги слушал досега. Представата ти за мъже, жени и връзки е силно изкривена и опорочена и пълноценна връзка няма да имаш, докато не я промениш. Сигурно е на база кофти изживявания или приказки от "по-опитни", затова и ми беше първото изречение.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Съвсем приятелски: Смени си средата, спри да общуваш с момичетата, с които досега си общувал и да слушаш съвети от когото си ги слушал досега. Представата ти за мъже, жени и връзки е силно изкривена и опорочена и пълноценна връзка няма да имаш, докато не я промениш. Сигурно е на база кофти изживявания или приказки от "по-опитни", затова и ми беше първото изречение.
    И пак не отговори на въпроса: Защо в обратния случай се счита за нормално?
    Ако примерно момчето е от богато семейство на умни и свестни хора и си хареса бедно момиче дали нея ще я притеснява това, че стандартът и е по-нисък и няма да отговори на стандарта на семейството му? Аз поне не съм чул някоя да се е оплакала, че партньора и е прекалено богат и я комплексира и заради това да се е разделила с него. И тук далеч не казвам, че всичко в една връзка опира до парите (понеже предполагам, че това ще си помислиш, че имам в предвид), а че когато има силно изразено неравенство в стандарта на живот на двама партньори, то обществото приема за приемливо то да е в полза на мъжа.
    Та може би в моята среда нещата са такива, пък в твоята не са.. Незнам.. Но виждам, че си силно чувствителна на теми свързани с финансовото и ролево положение на партньорите в една връзка, което също показва, че си се сблъсквала с такива казуси и извън форума.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    И пак не отговори на въпроса: Защо в обратния случай се счита за нормално?
    Ако примерно момчето е от богато семейство на умни и свестни хора и си хареса бедно момиче дали нея ще я притеснява това, че стандартът и е по-нисък и няма да отговори на стандарта на семейството му?
    Ще ти е готино ли, ако жена ти има по-голям бицепс от твоя, или черни мустаци, които не маха?

Нз, на мен ми е непонятно, защо жените не е прието да вдигаме щанги и да пускаме мустаци, а обратното се приема толкова добре

Бтв, и не искам да си бръсна космите по краката, не е честно мъжете да не си ги бръснат, а аз да трябва да ги бръсна

Забравих и космите под мишниците,

Искам да нося и мъжки дрехи , ако може

Едит: надявам се да е ясно какво имам предвид

мъжете държанки не са симпатични, защото ти не би чукал тази (моите уважения към постиженията на жената)

Последно редактирано от NomNomNom : 07-29-2015 на 11:24
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ще ти е готино ли, ако жена ти има по-голям бицепс от твоя, или черни мустаци, които не маха?
    До колкото виждам, опровергавайки ме изразяваш същото мнение, като моето.
    С две думи богатството е първичен мъжки белег.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    До колкото виждам, опровергавайки ме изразяваш същото мнение, като моето.
    С две думи богатството е първичен мъжки белег.
    По-скоро способността да се осигури сигуност или стабилност И от финансова гледна точка.
    Не е нужно вашите да са богати.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сякаш получих дежавю. Това някъде и на друго място съм го чел от теб. Та като цяло ми стана някак интересно нещо. Ти тези фразички на изуст ли си ги научила повтаряйки ги неизменно и по дефолт или просто някак си си се заблудила, че си попаднала и живееш в най-перфектната среда с най-перфектните хора, а ти си ако не най-перфектната то поне един от най-перфектните хора на света?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си