.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Lightbulb Противозачатъчни и тегло

Здравейте
    Имам следния проблем.От година и половина пия противозачатъчни Логест и нямам проблеми с теглото.Последния път обаче реших да продължа с втора опаковка за да избегна цикъл(бях на екскурзия до Париж и не ми се искаше да съм в такъв период).Консултирах се с лекар и той каза,че ще спре цикъла но симптомите ще останат.След като се върнах бях с 2-3 кг отгоре.Гърдите ми са подути сякаш преди цикъл,дънките не мога да ги закопчая.Дали причината е задръжка на течности заради продължителния прием на хапчета,както казах вече 2 опаковки.А да забравих да отбележа,че всеки ден тренирам и кг просто не мърдат и с грам надолу.Втората опаковка свърша след 6 дни и трябва да ми дойде.
    Моля ако някой е имал подобем проблем да сподели,защото се чувствам ужасно :/
    Благодаря предварително

Голям фен Аватара на Liora
    А похапна ли си в Париж?

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    А похапна ли си в Париж?
    Не,не съм.От години се храня здравословно и си спазвам режим.Не съм се хранила по различно и там

Голям фен Аватара на Liora
    Тогава е по-вероятно да си задържала вода. Когато аз задържам вода минавам за 3 до 7 дни на вода и някой друг плод и свалям. Ако искаш опитай (ако издържаш на глад).

Надявам се след приключване на менструацията този месец това да отшуми.Ако ли не,яко тренировки и това е... Въпреки че миналата седмица всеки ден карах колело в балкана по 15-20 км и вместп да сваля дори качвах..спрях колелото и минах на ХИИТ .. резултат никакъв освен леко оформяне на коремните мускули,кг просто не мърдат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си