- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 30
^ в Люлин заваля ^_^ (не казвам София, защото имаме микро климат, и ако вали тук не е сигурно, че вали и другаде :/ )
Не разбирам на какъв език се говори в града ми, лол. За първи път от години Варна май ми харесва повече от Пловдив.
горещо и влажно е още по-ужасна комбинация от горещо и сухо, умирааам :д
и след няколко часа отивам да посрещам сестрата на летището ;3
Откакто се изнесох, със сестра ми станахме супер близки. Не се виждаме често, защото и двете работим и ни е трудно да се засечем, обаче на ден си говорим по 1 час по телефона, което е страшно много за мен. :Д
А на мама все още й е трудно да свикне с тази мисъл, "мъчно й е". :Д
Следващата седмица ще си взема и заека, а по нататък ще си вземем още едно зайче. :З
спя.
https://www.youtube.com/watch?v=PcGxnOON_KM
стряскам се /тела ми/.
'аало'.
'здрасти, какво правиш...дрън-дрън... много ми е притеснено, ще дойдеш ли...дрън-срън...'
и се ядосвам, че ме търси за пореден път като й потрябвам. да съм емоционално кошче. съвест. МОЗЪК. писна ми, бе. мамка му. сякаш ме интересува. сякаш се интересува.
'амии, не мога'
*еби си майката, овца такава* си казвам наум. развила съм непоносимост към тъпотията, празнословието, лицемерието, макар че и аз съм лицемерна, задето се държа като ангелче, а отвътре съм зло. нз, с тва темпо... превръщам се в хейтър, социопат, мизантроп. грешка, не е в сег. вр, а в минало. сякаш преди векове, в някой минал живот съм била усмихнато и добро същество.
и така.
ще си взема студена...вана.
'Бати пороя братче. Цялата улица с листа. И то за някакви минути, ще кажеш, че е валяло цял ден.
Хора, при мен миналата седмица беше почти 40 градуса, днес е 18, облечена съм с дълъг панталон и блуза с дълъг ръкав и ми е съвсем добре, тоест, не съм се навлякла излишно или нещо такова.
Просто... кво да ви кажа.
Избрах си предметите за Еразъм семестъра, въпреки че предметите са тежки - щото толкова ми е акълът, хах - програмата ми ще е някаква мега свободна и лека в сравнение с тук, хаха. Надявам се тази седмица да уточня и въпросът с жилището.
Пак се въодушевих за близкото бъдеще, а трябва да си седна на дупето и да си уча за изпитите в непосредственото бъдеще
Бтв, ето ви един блог, мадамата е българка, няма такъв кеф да четеш на английски. Една от мнооого малкото, които наистина могат да пишат на чужд език - http://www.letterstoa.com/. Даде ми куража да почна и аз на английски, за което от доста време събирам топки. Дано не се окаже, че ми е далеч по-ръждясал отколкото си мисля, пфу.
И още една мацка, която дори живее в Бг - http://www.rosychicc.com/, но тя пише за козметика. Фразеологизмите ми идват малко в повечко, но... просто е кеф да я чета. Доста дълго време не знаех, че е българка. Съвсем различно е от случаите, когато чета текст и просто знам, че е превеждан директно от бг.
Само малко лични размисли, не ми скачайте, моля, просто исках да ви дам нещо готинко за разглеждане.
Отивам да правя супа, че мъж ми да се стопли в тоя бахър![]()
ммм добър немски и добър турски... добра комбинация, пинкс
а ти си толкова спряла, че не можеш да разбереш отговорът ми.
:Д
току що гаджето ме заряза, понеже съм я бил забравил на някаква бензиностанция в петрич?!?
нали казах, че не е в сегашно, а в минало време, шматка
Деба май съм си влюбен .. мислех, че като изчезна на разстояние и ще забравя и си е няква тръпка за 2-3 вечери тип "we get drunk, we fuck & gthoh", ама щом съм с пеперудките в стомаха и липсата lo6o :d
ся па се оказа, че ме е зарязала, защото съм бил спорел дали е било точно бензиностанция или супермаркет
Днеска май видях последният ми сериозен тъпкач. Предния път едва не си повърнах джигера и да се разрева в движение, а днеска просто ме хвана яд, че не го видях по-рано, май е напълнял доста... И така да мъчи колицата, толкова да е мръсна... Чехълът!
Утре ще си релаксвам цял ден, ще ди свърша разни неща и из нас, надявам сд онова тъпо лайно - брат ми да не ми спъва работата.
Тъпото е, че утре ще трябва да тренирам в почивния си ден за да. Компенсирам сряда и днешната по-кратка тренировка.
Гузно ми е за храната отново.
Утре вечер няма как да не изшяза, а знам, че ще е зверски тъпо....
тази над мен ми става все по-неприятна а уж си пише ей тъй на себе си
Та странното е че мисля да я блокирам и тя общо взето ще е първият човек който ще блокирам и някога бих блокирал
иначе по темата, имам още ~15min да реша дали да изляза да си взема рафи с барбекю за филма, размишлявам по тоя въпрос от половин час
много ми се плаче, а нямам сили да се разплача ;д само ми се насълзиха очите