Според мен или сте влюбени или чувствате омраза към мене и във вас е някакво преливане на чувства едно в друго и после съм ви дразнил. Секс ви трябва и на двете, превъзбудени сте, а не сте задоволени
Първоначално написано от defender Според мен или сте влюбени или чувствате омраза към мене и във вас е някакво преливане на чувства едно в друго и после съм ви дразнил. Секс ви трябва и на двете, превъзбудени сте, а не сте задоволени Как позна! Обаче и ти ме закачаш. Не ми трябва нищо.
Първоначално написано от defender чувствате омраза към мене Не мога да хабя енергия да мразя когото и да е било. П.П. А най-малко форумни персонажи.
Последно редактирано от dreamwalker : 07-31-2015 на 00:24
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Не мога да хабя енергия да мразя когото и да е било. П.П. А най-малко форумни персонажи.
Първоначално написано от Smith_6 Ти кой беше?
Първоначално написано от dreamwalker Ти кой беше?
Първоначално написано от dreamwalker Не мога да хабя енергия да мразя когото и да е било. П.П. А най-малко форумни персонажи. Ам, че какъв персонаж да съм във форума, възможно ли е да съм друг персонаж.
Първоначално написано от defender Ам, че какъв персонаж да съм във форума, възможно ли е да съм друг персонаж. Заблуден вярващ по мое наблюдение.
Правила