- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- оргийка
здравейте. има ли навити от този форум да си организираме оргийка от 10-12 човека (момчета и момичета)в някоя къща под наем близо до варна? ако има нека да дадат предложение за дата пък аз ще организирам къщата. идеята е да се забавляваме. няма да има вход, освен цената за нощувка и всеки да носи по някакво пиене. ако трябва ще организирам и транспорта
![]()
За хората тук транспорта ще трябва да е извънгабаритен.
хаххаа така си е
особено за представителките на женския пол
абе то поне да има, ама тъй кат огледам и такива няма даже![]()
"абе то поне да има"
върви си на село и изчукай една коза, усещането ще е същото
Стефчо, може да дойда защото съм близко... в Бургас живея а и оргията може да я направим у нас я кажи на колко си ти и останалите
ами... точно, че аз предлагам и за сега съм само аз и ако има навити момчета и момичета![]()
а.... коя е тази рабалка
А иначе така като гледам само момчета ще се навият за ваща оргия така че си земете повечко лубрикант...
Да предлагаш оргии в тийн форум е като да ходиш да забиваш пички у детска градина.
Обърнете го на Gang-bang парти,нужно ви е да навиете по-малък брой момичета ( едно е напълно достатъчно),което статистически погледнато увеличава шансовете
ами .... аз съм напълно съгласен и ганг банг да бъде/ ако има желаещи нека да пишат, а пък аз ще организирам терена
хайде де, на кой му стиска да не писка, а да вика, как го иска![]()
breee.... nqma li smeli macki tuka