.
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Threaded View

Мега фен
    Ето например една от неговите философски песни, това е цялата песен, (а не част от нея):

Азис - Бивши
    1.Боли ме, боли ме ..
    от думите ви.
    Не чувствам,
    не виждам в душиците ви.

2. До кога., До кога ..
    аз ще чакам в тъмния ъгъл така.
    До кога, До кога ..
    ще съм в мрака, тъй жаден за глътка вода.

[Припев:]х2
    Не чувате ли ?! Не виждате ли ?!
    че не разбирам кого ли убивам !
    Залагате ли ?! Спечелихте ли ?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам !

ПП: Тук в първия куплет се вижда, че лирическия герой го боли от думите на бившите му, до такава степен му, че му е претъмняло пред очите и не вижда душиците им (но не знам в какъв смисъл казва "душиците им" и какво точно лирическия герой очаква да види).

След това той се чуди, до кога той ще бъде толкова нараняван от бившите и ще се чувства изоставен т.е в тъмния ъгъл.
    Също се чуди до кога ще продължи това, защото той иска да излезе от мрака за глътка любов, като че ли някой му пречи, може би мъката по бившите му (не се разбира).

След това лирически грей избухва - че бившите му не виждали и не чували, че той не разбирал нещо, а от това, че не разбирал, той се чуди кого убивал (може би себе си, не знам).
    И вече накрая той им тегли една майна на бившите, като им казва - като ме изоставихте, какво спечелихте, какво спечелихте, че аз от това умирам - тук се вижда че той много ги е обичал, но те са го изоставили и той умира и тъй като обвинява тях за своята смърт им казва, че ги презира, като това дори го повтаря два пъти едно след друго изглежда презирането е кулминацията.

хм, интересно беше.
    Последно редактирано от defender : 08-02-2015 на 15:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си