.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да я убедя..

Здравейте, излизам с едно момиче с което преди това си пишехме отдавна, сближихме се, и двамата сме девствени тя казва, че би го направила с мен, даже доста иска, обаче нещо я спира, тя знае че е глупаво нейното, но казва че просто така усеща някакво притеснение заради възрастта ли, не е ли готова, не знам.Тя е на 15, аз на 16. Въпроса ми е как да я убедя, че възрастта е нормална, и че щом иска трябва да го направиме?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Не и е нормална възрастта ! Не се занимавай с простотии !

Защо да не е?

pacata mujkata
    Guest
    Щото някой 15 годишен ще я клати, намери си на някое курве на 16.

Никой няма, а и искам с нея, защото е подходяща за първа не искам некоя курволетина.

Няма к'во да е убеждаваш ,провокирай събитието - покани е у вас да "гледате филм" ти си знаеш от там нататък как ще действаш.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anotherteen Виж мнението
    Здравейте, излизам с едно момиче с което преди това си пишехме отдавна, сближихме се, и двамата сме девствени тя казва, че би го направила с мен, даже доста иска, обаче нещо я спира, тя знае че е глупаво нейното, но казва че просто така усеща някакво притеснение заради възрастта ли, не е ли готова, не знам.Тя е на 15, аз на 16. Въпроса ми е как да я убедя, че възрастта е нормална, и че щом иска трябва да го направиме?
    изведи я някъде, пийнете си и се приберете на "терен" - другото го знеш. Вземи предпазни средства да няма теми дали е забременяла!
    Pug_306 стига завижда че другите ебат а ти - не!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е да усеща някакво притеснение не я карай на сила когато е готова тогава

Нормално друг път те на 12 вече почват.. та няма значение. За едно момиче съм го разбрал трябва да е спокойна и отпусната хубаво е да е на нормално легло примерно във вас или в тях, където няма хора и няма кой да ви притеснява пийвате нещо алкохолно , колкото да се отпусне още толкова пускаш и филм и я гушкаш и полека полека почваш да действаш не прибързано защото ще те резне, може и да не стане от първия път все пак е девствена ама според мен това е правилния подход , то зависи и от момичето GOOD LUCK

Мега фен Аватара на tori
    Набий я с нещо тежко по главата и когато спре да мърда и скимти, си го вадиш и я чукаш. Като се събуди може да те съди ама нали ще си я наебал, кво му е?!

Зимаш 70 кила грозгье. Зимаш 30 кила захар, казань. Убаво е да е меден. Праенето на рикия е много тайно изкуство за тва нема ти разкривам останалото.

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от palaviq_igrach69 Виж мнението
    Зимаш 70 кила грозгье. Зимаш 30 кила захар, казань. Убаво е да е меден. Праенето на рикия е много тайно изкуство за тва нема ти разкривам останалото.
    ЛООООООООООООЛ! Хора, имаме си 3-ти ДОТА във форума вече!

То май според мен ти не си сигурен в себе си, не тя в ситуацията.
    Но е нормално и на двамата ще Ви е за първи път.
    Ако не сте сигурни какво правите, по-добре изчакайте, защото може да ви остане травма за цял живот!
    Играйте си без проникване, колкото и да ти е трудно да задържиш, по-добре докато не стане от само себе си да не давате жертви. Повече романтика и игра, по-малко от другото и ако наистина има химия между вас, ще се получи от само себе си.
    Не мога да кажа, че е рано или късно, мисля че сте на нормална възраст да мислите за тези неща, но не се влияйте от модата, защото може да загубите химията между вас...
    УСПЕХ

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си