.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    cska1915
    Guest

Да попитам това дали е грях което съм извършил

Здравейте съжалявам ако съм объркал раздела на темата.Към въпроса дали това е грях.Така аз съм на 16 години и съм момче и няколко пъти бях използвал вибратор и също така когато се къпя и ходя по голяма нужда си прочиствам ануса от фекали с пръст.Знам че хомосексуалността е грях,но аз не се определям като хомо,защото нито изпитвам чуства към мъже нито ги харесвам.Не нося женски дрехи и не си променям говора.Винаги съм харесвал жените и това ще бъде.Знам че писах една подобна тема,но си забравих паса.Дали това е грях което съм направил.Моля за свестни отговори.Благодаря предварително.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Да грях е.

Според християнството ако си хомосексуалист, но не практикуваш (правиш секс с хора от твоя пол) не си грешен, но ако практикуваш вършиш грях.

Кажи десет пъти "Отче наш" и седем пъти Символа на вярата и ти прощавам греха чадо, дано и Бог ти прости.

P.S. Не те анатемосах защото мисля, че вече съм го правил.

cska1913
    Guest
    Аз не съм правил секс с хора от моя пол и това няма как да стане.Къде видя че съм правил секс с хора от моя пол.Аз съм хетеро и ако може отговорете на въпроса както трябва

pacata mujkata
    Guest
    Аз пикая и акам в мивката, където всичките ми роднини се мият зъбите и не се чувствам грешен.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от cska1913 Виж мнението
    Аз не съм правил секс с хора от моя пол и това няма как да стане.Къде видя че съм правил секс с хора от моя пол.Аз съм хетеро и ако може отговорете на въпроса както трябва
    Добре, религиозен грях ли имаш предвид?

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Едни ще ти кажат че е грешно, други че не е, трети че си педал.
    Решение: Изповядай се и питай попа.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Не си нито педал нито грешник.... По лошо е- трол си.

cska12
    Guest
    Така чуйте сега.Аз не съм правил секс с мъже и няма да стане през моя живот.Аз не харесвам мъже и това няма да стане през моя живот.Аз винаги ще харесвам само жени през моя живот.По-горе съм писал какво съм направил.Нямо сексове с мъже и няма да има.Това е.Дано има още отговори.

Цитирай Първоначално написано от cska1915 Виж мнението
    Здравейте съжалявам ако съм объркал раздела на темата.Към въпроса дали това е грях.Така аз съм на 16 години и съм момче и няколко пъти бях използвал вибратор и също така когато се къпя и ходя по голяма нужда си прочиствам ануса от фекали с пръст.Знам че хомосексуалността е грях,но аз не се определям като хомо,защото нито изпитвам чуства към мъже нито ги харесвам.Не нося женски дрехи и не си променям говора.Винаги съм харесвал жените и това ще бъде.Знам че писах една подобна тема,но си забравих паса.Дали това е грях което съм направил.Моля за свестни отговори.Благодаря предварително.
    гей си типично за чорбар

Цитирай Първоначално написано от cska12 Виж мнението
    Така чуйте сега.Аз не съм правил секс с мъже и няма да стане през моя живот.Аз не харесвам мъже и това няма да стане през моя живот.Аз винаги ще харесвам само жени през моя живот.По-горе съм писал какво съм направил.Нямо сексове с мъже и няма да има.Това е.Дано има още отговори.
    Мъж си и като ти е кеф да си завираш вибратора в дупето го прави. Това не е педераско занимание. Вибратора е играчка, коята жените използваме повече но има и мъже. Не си хомосексуалист. Момченцата от този форум не са си завирали отзад вибратори и незнаят, какво е удоволствието.

Цитирай Първоначално написано от krasivajena Виж мнението
    Мъж си и като ти е кеф да си завираш вибратора в дупето го прави. Това не е педераско занимание. Вибратора е играчка, коята жените използваме повече но има и мъже. Не си хомосексуалист. Момченцата от този форум не са си завирали отзад вибратори и незнаят, какво е удоволствието.
    Като чета болните ти размисли, си мисля че 5 години за убийство не са чак толкова много, стига да се отърва от такъв човек...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Да грях е и то много голям

Супер фен Аватара на Pug_306
    Шибан педал !

cska11
    Guest
    Аз нито съм хомо,нито съм правил секс с мъже и няма да стане.На каква основа е греха?

Цитирай Първоначално написано от cska11 Виж мнението
    Аз нито съм хомо,нито съм правил секс с мъже и няма да стане.На каква основа е греха?
    Не е грях. 21 век сме и е нормално всеки да навира вибратор или дилдо в задника си. Щом изпитваш оргазъм го прави.

Цитирай Първоначално написано от female1f1 Виж мнението
    Не е грях. 21 век сме и е нормално всеки да навира вибратор или дилдо в задника си. Щом изпитваш оргазъм го прави.
    Дано те изнасили някой до смърт с тва дилдо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си