.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Exclamation УСТАТА МИ МИРИШЕ НА ЗАПЪРТЪЦИ.

Здравейте колеги и колежки, вече се отчайвам на 20 съм момче, сутрин като стана и мога да убия някой с дъха ми, толкова е лош че не можете да си представите, имам 3 развалени зъба 1 дупка, 1 паднала шиика и незнам. Бързам да влизам в банята да ги мия, малко се отстранява лошата миризма, а в гърлото все едно някво кисело незнам.
    Ужас е преди, бях ходил на личната ми докторка, тя ми вика че било заради зъбите. Пък като знам има такива хора, стават сутрента и цял ден им е свеж дъха. Хич незнам вече какво да правя и ми писна само с дъвки да се тъпча да не ми мирише устата на лайна. :@:@:@

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Зъболекар

Дали може да ми оправи проблема с този дъх, и като стана сутрин да ставам с кеф,,, а не да бързам в тоалетната да си мия зъбите, и да се чудя ко да правя ПЪК АКО СЪМ НА ГОСТИИИИ................

Също забелязах като си чистя зъбите с конец,, и той мирише ужасно....

Еми тия развалени зъби ??? На какво да мирише - на цветя ли ? Естествено , че при развалени зъби и ма лош дъх - има гниене.

Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    Също забелязах като си чистя зъбите с конец,, и той мирише ужасно....
    Ама що си си душкал конеца?

Що съм си душкал конеца, горе в дясно в дъното тая нали ми оправи зъба,,, забелязал съм като го чистя с конец, дето дъвча и не маболява венеца, като го докосна, нещо ми го е прееебала ама не знам...
    И аз се опасявам от това гниене както каза ти,,
    Сега ще пробвам да си оправям зъбите смисъл една седмица да ги чистя вечер с конец, и вечерта да ги мия,, ама няма както каза ти има ли развалени зъби и храна........................................ ....... ще мирише да си е*е майката... Честно ви казвам,,, ако сутринта ви дъхна ще умрете ((((((((((((((

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ами отиди на зъболекар да ти оправи зъбите бе, как искаш с чистене да се оправят, няма как да се случи тая работа. Докато стоиш така устата ти винаги ще мирише на кенеф !

може да отидеш и на гастро-, така както го описваш дъхът е комбинация от зъби+ нещо в червата
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Ами отиди на зъболекар да ти оправи зъбите бе, как искаш с чистене да се оправят, няма как да се случи тая работа. Докато стоиш така устата ти винаги ще мирише на кенеф !
    +

Мега фен
    ако на пазара лесно се намираше натурално кисело мляко, щях да ти препоръчам да минеш на такъв хранителен режим с готвени и сурови зеленчуци, плодове, сирене, с възможност за малко готвено месо и готвени яйца, но уви като знам какви са/от какво са произвеждани млечните продукти, не смея, обаче при всички случаи ще е добре да спреш или намалиш до максимум захарта и продуктите, които я съдържат, дори и когато на продуктите не пише захар, а фруктозо-глюкозен сироп, ефектът пак е същият, да не говорим и за възможността да ти се помогне духовно, защото нивото на съвременните религии е доста лошо, при това именно оттам произхождат злите духове, които съсипват зъбите и създават онзи зловонен дъх в устата на съответните хора, а е редно да бъдат отмахнати, защото и това е най-лесният начин проблемът да се реши, затова, дори и ако не можеш да си позволиш/да приложиш тези неща, както и по-горе са те посъветвали, намери си добър зъболекар, който не взима твърде скъпо за да можеш да си го позволиш
    Последно редактирано от npp : 08-06-2015 на 18:37

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    нивото на съвременните религии е доста лошо, при това именно оттам произхождат злите духове, които...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    http://replygif.net/thumbnail/1334.gif
    забавно сладко е, което си вмъкнала с този си пост

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    '
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    може да отидеш и на гастро-, така както го описваш дъхът е комбинация от зъби+ нещо в червата
    +++1
    Авторе,за начало отиди на зъболекар задължиелно - щом са ти вече развалени зъбите,, сами няма да се оправят, най-много да ти изпопадат съвсем след няколко години.
    Последно редактирано от Грозния : 08-06-2015 на 20:30

Smile

Мно ясно че ще ти мирише дъха приятел. В развалените ти зъби има гной и от тях идва миризмата, отиди на зъболекар да ти почисти зъбите и да ги оправи. И след това си мий зъбите редовно и устата ти ще мирише свежо! Друг начин не виждам. Успех
    Последно редактирано от monkata972 : 08-06-2015 на 20:53

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    забавно сладко е, което си вмъкнала с този си пост
    Обичаш сладко?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Обичаш сладко?
    в смисъл(а) на сладурско имах предвид, не на сладострастие

Благодаря за всички, на помощта, който са ми помогнали искрено,, другите който са се бъзикали с мен, мога да им кажа да се е*ът в г,за

Зъболекар!

МОЖЕ ЛИ ТЕМАТА МИ ДА БЪДЕ ИЗТРИТА ???? АДМИНИТЕЕЕ

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    МОЖЕ ЛИ ТЕМАТА МИ ДА БЪДЕ ИЗТРИТА ???? АДМИНИТЕЕЕ
    Може само да бъде заключена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове