.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Metin xD Виж мнението
    Нищо, просто като млад имах широк кръг от интереси и реших да уча тези две специалности.
    В университетите не се учи астрология.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    В академията на Мерлин се учи сичко от алхимия до астрология

Мега фен Аватара на galaxy29
    тайна агентка

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    ШЕФЧЕ

На приют за животни

П.С. и да не е мой, пак искам да съм заобиколена с животни.Това ще го работя с удоволствие.

Аз ще притежавам Microsoft

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    Аз ще притежавам Microsoft
    От къде това желание да те псуват хората ?

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    ШЕФЧЕ

На приют за животни

П.С. и да не е мой, пак искам да съм заобиколена с животни.Това ще го работя с удоволствие.
    какви животни предпочиташ

Мега фен Аватара на tori
    Много харесвах предната си работа - бачках на една картинг писта като промоутър. 300000000 пъти по-интересно ми беше да зяпам антракса как си занимава с картовете или да се блъскам по завоите, отколкото да раздавам флаери, но определено някой като започнеше да се интересува, с любов обяснявах. Сега като се замисля, работи ми се пак там. Предпочитам сто пъти да смърдя на бензин и трансмисионно масло, вместо да работя каквото и да е друго сезонно от специалността, която съм завършила. Да, екскурзоводското обслужване ми беше много интересно като професия, но на теория и в даскало. Хотелиерството също го разбирам и е некво интересно, но не е това, с което ми се занимава.
    За по-напред определено искам нещо свързано с медицина да уча, а също и да работя. Не, няма да стана лекар, но примерно сестра, ерготерапевт или нещо от този сорт. Парамедици също не звучат никак лошо.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Много харесвах предната си работа - бачках на една картинг писта като промоутър. 300000000 пъти по-интересно ми беше да зяпам антракса как си занимава с картовете или да се блъскам по завоите, отколкото да раздавам флаери, но определено някой като започнеше да се интересува, с любов обяснявах. Сега като се замисля, работи ми се пак там. Предпочитам сто пъти да смърдя на бензин и трансмисионно масло, вместо да работя каквото и да е друго сезонно от специалността, която съм завършила. Да, екскурзоводското обслужване ми беше много интересно като професия, но на теория и в даскало. Хотелиерството също го разбирам и е некво интересно, но не е това, с което ми се занимава.
    За по-напред определено искам нещо свързано с медицина да уча, а също и да работя. Не, няма да стана лекар, но примерно сестра, ерготерапевт или нещо от този сорт. Парамедици също не звучат никак лошо.
    рентгенов лаборант
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Когато отидеш да учиш в университет, тогава ще видиш какво се учи...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Когато отидеш да учиш в университет, тогава ще видиш какво се учи...
    И ти.

И ти.
    Мисля, че съм по-възрастен от теб и знам повече от теб, мило момче.Завърши училише, пък после има време за всичко!

Супер фен Аватара на fanton1
    Единствено да спя.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Мисля, че съм по-възрастен от теб и знам повече от теб, мило момче.Завърши училише, пък после има време за всичко!
    Завърших училище, а ти в кой университет си учил?

Завърших училище, а ти в кой университет си учил?
    Koç University

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    В Турция е едно, в България съвсем друго.

***Падам си по пиленца,котенца,кученца... само малко ме е страх от ротвайлери,защото са по 80 килца

Супер фен Аватара на paradosou
    Септември предстои да се явя на DSH в Германия, по едно време бях записана в техен уни не със специалност, ами към езиков курс... Нещата уж се развиват по план, надявам се да не фейлна от спек устната част ;d.
    Напоследък се замислям, че може би би ми пасвало да съм кадър на университета и след завършване на следването (т.е да водя аз лекции). Зареждат ме мотивираните хора, пък и ще имам стимул постоянно да чета и да трупам още и още опит и инфо (не че по принцип съм някаква мега спяща ;d).
    Психология е избраната сфера иначе. На тоя етап съм вдъхновена от посоката си.

stelomax
    Guest
    Искам да уча право и психология. Винаги идеята да съм адвокат ми е харесвала,а психологията...е,добър слушател съм и имам известен опит с много фобии,така че за мен е истинска радост да помагам на когото и както мога.
    Доколкото до сегашното ми състояние...Винаги мога да бъда по-добра.Абсолютно винаги се стремя да съм нещо по-добро от това,което съм сега.
    Работя по въпроса...

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    В Турция е едно, в България съвсем друго.

***Падам си по пиленца,котенца,кученца... само малко ме е страх от ротвайлери,защото са по 80 килца
    Една далечно позната си отвори приют за български бездомни кучета, които се изкупуват масово от Германци и с интернет обяви и предложения, така че е възможен този бизнес и у нас.

Обаче пиленцата порасват и стават големи кокошки за ядене :Д Знам обаче за едни чужденци, които си развъждат и спасяват някои защитени ястреби, соколи, орли и др, обаче пък тази дейност се финансира главно от евро субсиидии, има си някои програми за кандидастване. Отделно разбрах за една ферма за щрауси, отново на чужденци, които си търсят български управители и работници с английски. Идеята е, че в този бизнес освен, че е печеливш, но и не се използват за храна птицитие (заразлика от фазанарии, за раселване на фазани, яребици, които стават обект на лов) тук само се продават яйцата и перушината.

Иначе аз искам точно такава ферма, например за млекодайни крави, само че само с продажна на мляко у нас си е живо копаене на граба.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Тори за Бога, само сестра не ставай!!! Аз съм сестра след 2 години работа в Бг излязох в чужбина, в момента не работя като такава сама си отговори, работя като болногледачка, и ще мине доста време докато стана сестра тук, ако въобще стана...
    В България положението на тези кадри е отчайващо и на 3 работи да работиш получаваш трохи. Ако имаш мъж, който изкарва добри пари, може да работиш за удоволствие, но ако разчиташ на спечеленото.....
    В отделенията работата е много натоварваща и отговорна, получаваш, колкото санитар, а не можеш да сложиш залък в устата или спокойно да пиеш вода по време на дежурство..., даже и по малка нужда не може да идеш.
    За другите професии лаборанти, рехабилитатори също не е розово... Въобще ако искаш спокоен живот без работа на смени по празници, то тези професии не са за теб. Ако можех да върна времето едва ли щях да запиша това.... Има и добри страни, че работа да мед. работници има и ще има....

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от stelomax Виж мнението
    психология
    Къде би записала, в случай че наистина на тва се спреш?

Голям фен Аватара на Liora
    От 10-годишна искам да съм египтолог, но няма да стане.
    Преди имах много планове, но обикновено в живота не се случва това,което искаш, така че се отказах.
    Винаги съм искала да работя нещо,което харесвам, заплащането не е толкова важно.

Супер фен Аватара на Corb1225
    "Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life." -Confucius

Голям фен Аватара на Liora
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    "Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life." -Confucius
    Четеш ми мислите.
    Търсих снимка на този цитат, но не намерих.

Работата си е работа, независимо дали ти харесва. А парите са също толкова важни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си