- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- малки гърди...мнение момичета/момчета
Здравейте! Имам много малки гърди (почти съм плоска. нося най-малкия размер сутиен) може ли да ме посъветвате какъв бански да си взема...А момчета вие да оставите по едно мнение за момичетата с мноого малки гърди ..Благодаря ви
![]()
И аз не мога да се похваля с кой знае колко пълен сутиен, обаче честно казано никога не ми е пукало. Не ми е кисело гроздето, една идея повече "материал" би се отразил добре, ама и така съм с приемливо тяло + не бих сложила силикон. Познавам доста момчета, които нямат нищо против малките цици, някои даже ги харесват; намират се и много, които си падат по по-пищните мацки... ще срещнеш достатъчно, които ще те харесват каквато си
. Не търси бански с подплънки, гледай просто като цяло да се харесваш в него и да ти е удобен.
Последно редактирано от paradosou : 08-07-2015 на 10:58
Колкото са ти по-малки циците, толкова по-хубави са ти очите.
много малки е кофти като всяка крайност. може и да ти пораснат.
тези с малки цици се успокояват, че като остареят пак ще имат малки цици
тези с големи цици се страхуват, че като остареят ще имат дълги цици
трендът е цици, винаги е цици
И аз бях с много малки но от тая гпдина налях. но и с малки не ми дремеше така че си вземи квото ти е кеф
Момичетата с малки гърди имат и малко плоско дупе. За тях лицето е важно да е гримирано. Аз тежа 75 килограма и имам хубави гърди и голямо дупе. Мъжете винаги ме заглеждат. Гримираш се и се качваш в сайт за запознанства. Там ще имаш много кандидати.
![]()
![]()
ami vzemi si nqkoi s podplunki
Като момче казвам ако си търсиш да те наебат ще намериш. Ако не търсиш да те ебат на морето няма за какво да се тревожиш. Много мъже не подбират и ебат наред стига да им пуснеш. Това не означава че харесват малки гърди а това го правят защото в момента няма друга с големи. Ще си намериш някое момчe, което няма да има проблем с малките ти гърди и ще те обича такава каквато си.
малките гърди не ти пречат на кърменето. нямаш идея колко големи могат да станат едни гърди, пълни с кърма.
I've seen this.
сексапилът е нещо много повече от гърди, задник, крака или каквото и да е друго.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
http://vip-fashionshop.com/userfiles...duct_20767.jpg
Ето такъв си вземи
да, вземи си такъв бански. Познат е още под името - не си харесвам циците и отчаяно се опитвам да ги скрия :Д
Символите на мъжественост и женственост далеч не са първичните ти полови белези и полови органи... Като ти виси голямо парче месо между краката, но си пълен балък, what's the deal then?
няма една снимка, как не ви е срам
Голяма работа като са ти малки циците, дай да не ходиш на плаж или басейн, а?! Харесваш си нещо твоя размер, с твой любим цвят и удобно и дерзаеш. Няма кво да му мислиш.
За типа бански специално се сещам за тия бански, които нямат презрамки или връвчици, а са само със неква закопчалка отзад и са некви набрани платовете. Женските бяха луднали по едно време по тях и то все в неонови цветове.