.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Кръв от носа всеки ден ?!

Здравейте, аз съм на 16 години и от преди 1,2 седмици започна да ми тече кръв от носа , но само от едната ноздра. Започва много силно да ме сърби носа преди да почне да ми тече. Аз нямам слаби капиляри и не е от това. Някакви предложения защо става така ?

Мега фен Аватара на Dagichka
    шмъркаш ли

Мега фен Аватара на tori
    Представа нямам защо, но и аз бях така бая време. Айде, не всеки ден, но честичко. Ходих на лекар и ми изписаха едни капки, щото зимата имам земна алергия неква и все ми е запушен носа + рутаскорбин, който не ми помогна веднага. В един момент спря да тече самичък. Вероятно има и тежест тва, че спрях да пуша та ако пушиш, е добре да спреш.
    И все пак се консултирай с личния, най-вероятно е от жегите.

Не, не пуша и благодаря

Мега фен Аватара на tori
    зимна*
    Иначе моля, сега се сещам също, че може да е и от липса на витамин Ц - бяха ми го казвали пак личните. Толкова и пих витамини, де ама не е лошо да си вземеш една опаковка.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    зимна*
    Иначе моля, сега се сещам също, че може да е и от липса на витамин Ц - бяха ми го казвали пак личните. Толкова и пих витамини, де ама не е лошо да си вземеш една опаковка.
    аскурбина му е майката
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    Даже не съм го чувала това, какво представлява? Не ми е нужно вече, но да си знам по принцип за по-натам ако пак се появи проблема.

Фен Аватара на idontunderstand
    Град
    София
    чувала съм,че е възможно да е от жегите,но Отивай на лекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си