.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Meth, напрежението в гърдите ми се появява по принцип сигурно 10 дни преди да ми дойде, да не кажа и повече. Затова го изтъквам като симптом, но отбелязвам и, че след хапчето гърдите ми се подуха още повече, което пък на свой ред е споменато като един от страничните симптоми в листовката.

baby_baby, прочетох я, два пъти. Но за първи път го пия и въпреки че действието му е строго индивидуално при всеки, все пак реших да се допитам. В листовката не е споменато какво да очаквам, ако го изпия точно пред цикъл... Не знам, притеснена съм просто.

Genasis, да, споменато е забавяне на цикъла и все пак се чудя дали ако си направя тест след втората седмица (въпреки че се надявам дотогава да ми е дошъл), дали няма да отчете положителен резултат, заради хормоните в хапчето? Гледах един гинеколог веднъж правеше реклама на Ескапел, че било ударна доза прогестерон, сега пък на сайта им намирам различна информация... Може ли някой още да сподели мнение или опит? Благодаря на отзовалите се!
    And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от D0tty Виж мнението
    Meth, напрежението в гърдите ми се появява по принцип сигурно 10 дни преди да ми дойде, да не кажа и повече. Затова го изтъквам като симптом, но отбелязвам и, че след хапчето гърдите ми се подуха още повече, което пък на свой ред е споменато като един от страничните симптоми в листовката.
    О, извинявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си