- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Избор на телефон
Здравейте.
Искам да си взема телефон и в момента съм се спряла на Lenovo A6000 и HTC Desire 526g. Видях и версията HTC Desire 526g+ , но той е много по-малко разпространен, затова не се доверявам много много на модела. Та, въпроса ми е, кой според вас е по-добрият избор? Някой има ли някой от тези два телеофона и какви са му впечатленията? И като цяло, Lenovo добра марка ли е? туй като никога не съм била с такъв телефон. Също можете да дадете идеи и за по-добро телефонче на г/д същата ценаБлагодаря предварително B)
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
Аз имам Lenovo и нещо не ме кефи..
Един приятел има Lumia и цепи мрака!
Аз за такъв телефон Мумия не съм чувала... Само за Lumia съм чувала и ти говоря за модела Microsoft Lumia 535. Разрови се в интернет малко. И + тва моя приятел го има от 10-11 месеца тоя телефон и досега нито един проблем няма. И нито веднъж не му е зацепвал. Ти въобще имал ли си такъв телефон да говориш по тоя начин?
Ха-ха. По-евтина шега не можа ли да направиш. И ако можеш да обясниш защо телефона е такъв някъв "умрял" дето тва само ти си го мислиш?
БТВ: За хора, на който им е трудно да научат ново нещо като теб:
http://www.gsmarena.com/microsoft_lu...views-6791.php
Kiddo, дано ти е лесно да четеш поне английски, че иначе не те виждам :X
Не, благодаря, ако искам да гледам маймуни ще отида в зоогическата.
Наистина Microsoft Lumia 535 е коренно различен от другите лумии... Аз го зех като преподписвах договора с виваком и го дадох на баща ми... Много е доволен от него, пък и аз като го разцъквам ме кефи.. Батерията му държи много повече от на Леновото ми... Иначе лато интерфеис на ос не ме кефи.. Мн тегаво се работи с уиндоуса... Може би щото съм свикнал с андроид... Като цяло от средните класи телефони си взимай Lenovo, Samsung ако искаш андройд или Microsoft ако си фен на уиндоус..
П.с аз съм с Lenovo Vibe x2 и съм страшно доволен от него..
Lumia-та, за която говорихте не е лоша, ама самата ос :/
Кви сте заблудени овце с тия български телефони .. Влез в gearbest и глей за кво става въпрос. Eто пример http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_180347.html Сестра ми имаше такова китайско телефонче от gearbest и 1 година си бачкаше без проблеми, само дет го изтърва в банята и дънната платка изгоря. А аз в момента съм с Lenovo А536 и си бачка без проблеми, въпреки че го тръшкам и бия
Последно редактирано от muhatacece : 08-13-2015 на 03:32
Приятелю мой, само да ти кажа, че ако тръгваш да си избираш от китайски уебсайт телефони, много си сбъркал.
Искам най-меко да ти кажа, че са те прецакали.
Смисъл, на мен преди няколко години ми бяха купили lenovo от китайски сайт. Уж беше оригинален....уж.
Разбрах, че не е оригинален, когато след около 10-11 месеца почна да ми забива отвратително яко. И това което забелязах, е че не пишеше марката отпред на телефона. Само отзад. Разгледах всички телефони - на всеки от пред им има заглавието "lenovo", но на моя нямаше. А тоз телефон дето го показваш, ако е твоя дето имаш вмомента - знай, братко... Прецакан си. Виж, че няма надписа "lenovo" отпред...
БТВ: + тва iPhone, Microsoft и всички други телефони не са направени в България, за да са български, нали? Мисли малко преди да пишеш.
Няма да си правя труда да го четаТелефона ми работи перфектно, както и този, който беше изпуснат. Снимките бяха перфектни, всичко беше 6, докато не последва банята, а моя и той си е 6. Това не са оригинални телефони, тва са неисвестни марки, за тва не са по 600+ пари. А тва за българските телефони го казах, предвид да не си взима от България, а не че са български телефони. А и gearbest е най-добрият сайт за китайски телефони.
Последно редактирано от muhatacece : 08-13-2015 на 16:02
Хахахаххаххахахахаххахахх ахахха, случайно да си го разбрала от тук? - http://forum.androidbg.com/ . Преди година (някъде) същите тия "компетентни" клоуни ме баннаха, защото се спуквах от смях на потресаващата олигофреия, която ръсеха, но сега ти вече мина всякакви граници на тъпотията.
Последно редактирано от doktor_djeikal : 08-13-2015 на 18:17
Аз съм прав. Просто като чуете неизвестна марка или китайски телефон си правите грешни впечатления, а всъщност не сте държали такъв в ръцете си