- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- haresvam momiche ot moq klas
zdr hora. problema mi e che haresvam edno momiche ot moq klas, no kogato i go kazah tq mi kaza che ne tursi gadjeta v momenta i iska prosto zabavlenie. no prosto ne znam kakvo da pravq az sum na 13 toest tq sushto. mnogo mi e gadno za situaciqta.nai dobriq mi fr q haresva sushto ,no tam nqma problem shtoto mi kaza che ako si q hvana za gadje toi prosto she si hvane druga i tova znachi che znae che q haresvam. pls help
![]()
Poslepis : sry za latinicata i ako ima pravopisni greshki obiknoveno pisha pravilno i bez greshki![]()
Пръдльовци.
А иначе за в бъдеще - докЪ си в това училище момичетата от класа ти са NO GO (т.е. не искаш никви такива "връзки" или както искаш го наречи, става въпрос като си по-голям, са на никой не му пука).
Прос' съвет от your friendly neighborhood Rakshy![]()
![]()
Sex? Tq e na 13, i e edno ot malkoto svestni momicheta(nqma da e v izlishyk da kaja che se kazva gergana)
[QUOTE=ДОТА;11340087]иска само секс без обвързване[tq e na 13 kakuv sex ? I tq e svestna ne se grimira i takiva typotii
Ne znam dali si syrkastichen ili ne no vse pak blagodariq za otdelenoto vreme
Подкрепям Rakshy не се занимавай с момичета от твоя клас (аз от цялото даскало не бих ама мое мнение) иначе като стане нещо (ако вобще и признаеш) ще трябва да се виждате поне още 1 година. За това си мълчи или и кажи в края на учебната година когато има малък шанс да се виждате.
стрейт ъп булшит, мейт. Нимоиш вържеш идно изричение кат ората, праилно бил пишел... Ай та иба и я в простакеса
не, сериозно много ви е тежък филма на това по-новото поколение. Верно, че хора всякакви, но като цяло сте такива лигави лайна с грешна представа и цели, че направо си еб*ва майката. Ама ко да играя
това да се влюбиш в момиче от училище е елементарно. На пръв поглед има супер много прекрасни създания, но има едно голямо НО. Половината са факани спрънджи и ако имаш някъв контакт след това не искаш да ги виждаш до края на съществуването си, а проблема е, че ще ги виждаш![]()
![]()
![]()
abort mission И кой от къе е
Samo da kaja che poznavam momicheto po dobre i ot men i e vsichko koeto iskam ne mi puka kak izglejda az q haresvam zaradi samata neq i ne mi puka dali pisha gramotno v saita zashtoto v uchilishte si pisha sichko OK
Az sum na qsno s cqlata sutuaciq i prosto pitam za syveti a ne za kriterii ako nqkoi ima da kazva neshto polezno ok ako li ne gtfo. Na 13 i pak e momiche pak ima chuvstva i znam che mnogo hora q mislat za nqkoq koqto si gleda sokchetata i taka. Posveshtavam vsichki pravopisni greshki na teq deto q kritikuvat
Pich ili pichko are da spresh da mi spamish tvoite typotii i ne se pravi na interesen shtot ne si po dobre hodi pri mama da te prevyspita ta da ne se zaqjdash mejdu drugoto vseki chovek ima chuvstva a tebe kato te e ostila nekoq ne si go izkarvai na mene
Иначе кво, балъчонке? :Д :Д Немаш капацитета да ми казваш какво и къде да пиша. Някой ден ще разбереш за кво иде реч.
Още ти се изгражда характер. Не знаеш какво си и какво искаш от тоя живот. Минимална представа нямаш. Когато разбереш можеш да говориш за чувства. Всеки може да реве или да си мисли, че е наранен по няква причина. Идеята е кво правиш когато наистина си наранен и как се справяш с това. Как разграничаваш нещата, които изпитваш. Тогава си човек. Сега си едно просто лайно, което се мисли за нещо в някъв форум.
Не ти го казвам, за да те нахраня или нещо такова, щото май с такова впечатление си останал. С поучителна цел ти го казвам, пъ нинам кво стига до теб.
Ne znam kak reshi che ne znam nishto sled kato nito me poznavash nito nishto. Az sum izgradil opredelen harakter i si mi haresva taka. znam kvo mi trqbva za da sum dovolen. P.P kak reshi che kato kazvash na nqkoi laino nqma da e obidno ?
Ракши теб като те гледам, нито си израстнал повече, нито разбираш от чувства.
Характер изградил на 18 лелее
И какъв е проблема че не разбрах? И аз съм на 13, и аз съм признавал и са ме отрязвали! Един съвет от мен- продължи напред!!! Щом иска забавление- прати я на май*ата й! Живей си живота(доколкото може да се живее на 13),забавлявай се и се радвай на това, че си сам! В бъдеще със сигурност ще намериш по-добра. А и от какъв зор трябва да имаш приятелка?![]()
Alex vupreki che ne mi se iska,si napylno prav. Ne vinagi shte sum sam taka che nqma za kade da byrzam . Ms za syveta
На 13 едва ли знае какво иска гледай си ученето и не се занимавай с глупости
Последно редактирано от baby_baby : 08-13-2015 на 13:14