- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам въпрос към момичетата.
Бихте ли си комуникирали с чужденец онлайн?
Не знаеш ли, че за българките е нещо като цел в живота да си намерят чужденец и да ги вземе при тях.. Особено ако е от великата държава америка.. или в краен случай англичанин или германец.
Бих. Ако живеем на близко разстояние един от друг, обаче въпреки тва вместо да излезем той ми се включва единствено в чат, ще отпиша евентуалното развитие, дори първоначално да съм имала наченки на интерес като към момче.
Като цяло не бих се филмирала.
Последно редактирано от paradosou : 08-10-2015 на 15:20
Връзката с чужденец е интересна отначало. После нещата ще започнат да се влошават. В смисъл, ако се влюбиш до уши, ще е ужасно трудно, ако връзката ви не може да бъде реализирана. Ако искаш опитай. Но имай предвид, че ако отношенията ви станат сериозни, трябва някой от вас да направи важен избор, що се отнася до мястото, където живее.
Не става въпрос за мен, а за вас![]()
Не деля мъжете на българи и всички останали.
За всички важи едно и също.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И чужденците са хора, you know.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Това не е нещо нормално и не виждам защо да не искаме все пак е чат
Да, една от най-дългите ми и сериозни връзки беше с чужденец, но разликата е че преди това се бяхме виждали.
само да не е фес
те, фесовете, пак са чужденци ;P
прибираш се - "мамо, тате, имам гадже чужденец"
- оо, супер миличка, много се радваме, чест и гордост е за семейството.
четох в бгмама за една, дето се омъжила за ливанец, и сама си сложила фереджето - той й казвал - не, не , не е необходимо, не е изискване да се спазват такива неща, ама тя сама си го слагала с гордост
аз мисля, че беше за да се прави на интересна, колко трябва да си тъпа, че мъжа ти да ти каже да не си слагаш фередже, а ти да се кефиш да си го сложиш, да се правиш на интересна пред приятелките
Ох, хейтвам от сутринта.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
грозните да се забулват твърдо за
Не е "фес".