.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от doktor_djeikal Виж мнението
    Ти колко теми трябва да направиш за една и съща глупост? Казах ти да гледаш повече реклами и така ще избереш слушалки. За кво питаш къв е звука и баса, нали са ти да се гъзариш?
    Оф, моля ти се като не знаеш не пиши Не са ми за да се гъзаря с тях

@JDeel Най-скъпите са Pro Значи те са по добри от Studio и Solo2? И това с "баси минах са" не го разбрах ;д

Цитирай Първоначално написано от Wiz Khalifa Виж мнението
    Оф, моля ти се като не знаеш не пиши Не са ми за да се гъзаря с тях
    Тия боклуци за друго не стават, само пълните идиотити си ги купуват.

Цитирай Първоначално написано от doktor_djeikal Виж мнението
    Тия боклуци за друго не стават, само пълните идиотити си ги купуват.
    Хейтвай хейтвай щото нямаш пари

Хейтвай хейтвай щото нямаш пари
    Хахаххаха, неуко лайнарче, съставящо мнението си от реклами. Има си причина да си продават боклуците само на кухи лейки като теб, които са готови да дадат куп пари за глупости, струващи 5 пъти по - малко.
    Последно редактирано от doktor_djeikal : 08-27-2015 на 10:51

Майчино путе питах за въпрос кои са по-добри, а не да ми се отваряш тука че са били боклуци, който ги харесва си ги взима, аз съм доволен от тях. Тва че ти не ги харесваш и ги хейтваш си е твой проблем путка майна ясно?

Майчино путе питах за въпрос кои са по-добри, а не да ми се отваряш тука че са били боклуци, който ги харесва си ги взима, аз съм доволен от тях. Тва че ти не ги харесваш и ги хейтваш си твой проблем путка майна ясно?
    Вземи най - скъпите, така ще докажеш, че си най - яката кифла и всички други ще ти завиждат за огромните възможности.
    Последно редактирано от doktor_djeikal : 08-27-2015 на 11:14

Кифлата си ти, и хайде спри да коментираш в темите, че дразниш. Като не можеш да си позволиш някой неща не хейтвай жалкар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си