.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 354

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    добре
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    добре
    Що въобще го слушаш... По-умният си мълчи!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от BeautyCupcake Виж мнението
    Що въобще го слушаш... По-умният си мълчи!
    В случая го чеша и го нервя а аз се кефя
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    В случая го чеша и го нервя а аз се кефя
    Не знам що си мислиш, че ме нервиш..
    Даже точно това обсъждах вчера с приятелката, че вие мое много неща да си мислите, но аз си говоря с нея и просто си убивам времето с вас.. пък вие го приемайте на сериозно ;о
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не знам що си мислиш, че ме нервиш..
    Даже точно това обсъждах вчера с приятелката, че вие мое много неща да си мислите, но аз си говоря с нея и просто си убивам времето с вас.. пък вие го приемайте на сериозно ;о
    имаш си приятелка и си убиваш времето с нас

мхм добре

тя иначе на колко е 12?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Не всичко е ебане бе олигофрен. След мой тежък работен/научен/тренировъчен ден и след нейн научен и тренировъчен.. ми е по-важно да я видя, а чукането както дойде.. Не всичко се свежда до това да я наеба в края на деня, аз ако исках ебане щях да съм при майка ти, аз търся човек на който мога да се доверя и да имаме неква връзка.
    След цялата ежедневна умора, да хапна една пържолка и да пийнем по една суроватка докато слушаме музика/ гледаме филм/ говорим си, е в пъти по-стойностно.
    Ти ли ш ми казваш как и кога да еба, лайнар убит дето жена само на картинка е виждал, теб жена те е целувала само майка ти бе.
    И кой ме е зарязал? Щото днес правим 6 месеца с приятелката ми и в момента си говорим, малко трудно да ме е зарязала.
    А ако говориш за Лина (която пак намесваш е така от нищото), честно казано ми е кеф, че не сме заедно.. с такава убита курва к'во да правя? Той и следващия дет й беше и той го е разбрал.. т'ва.. Таа не знам кво ми обясняваш въобще филмар.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не всичко е ебане бе олигофрен. След мой тежък работен/научен/тренировъчен ден и след нейн научен и тренировъчен.. ми е по-важно да я видя, а чукането както дойде..
    kak q ebesh,kato tq ebe teb bokluk? Kakyv ti e tejkiq den? Sedene na kompa? Kvo trenirash? Biene na chekii na plakatite v staqta li? Puliooooo shta ritna v bordura veeeeeeeeeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си