- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- 6te si izkaja mnenieto za vsi4ki ot foruma
Кефи ме как се вживяваш..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
С ква наука се занимаваш ?
А близалката ?
И двамата учим? :O
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
анарчи след форумната
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ше земете да ме накарате да дойда на тая среща само да глеам сеир бе, дейба![]()
![]()
хари, винаги съм си те представял с каска на танкист http://cccp.blox.ua/resource/1.jpg не знам защо![]()
Dr. Gregory House
Бих отишъл (и без друго имам път), ако някой от вас форумните "големци"-клоуни-мишки се появи. И не ми пука кой ме харесва и кой не ме, защото всеки има това право и ако тръгна да се вайкам за такова нещо няма да стигна до никъде...
Но вие жалки извинения за мъже, няма да се появите, ще намерите 1000 оправдания от седем кладенеца вода ще изкарате, всичко ще направите, но няма да се появите, само и единствено защото тук имате нещо, което там няма да имате. сигурност и защита. Защото сте страхливци и колкото и да говорите какви сте тук във форума, няма да дойдете в това съм сигурен. Обитаци.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Няма нужда, знам че сте путки и че няма да се появите.
Съсухрени wannabe мъжки ташаци.
Dr. Gregory House
Защо трябва ние да дойдем, за да се появиш и ти, а не обратното ?
Прочети нагоре и се опитай да осмислиш. Сельо
Dr. Gregory House
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
bate, toi toq e mnogo lud,prashta snimki na drugi hora bez lice i se predstavq za tqh,bil triniral pyk edva si vkarva zadnika v stola koito sedi po cql den na kompa.da ne govorim, che lyje kato zamaqna kurva koqto moli za kurec.Vyobshte ne zaslujava vnimanieto koeto mu se otdelq
Ти Кога си ме виждал на живо, че знаеш къде и как се побирам бе? Помияр.
Цял ден съм бил на компа, до мен ли седиш бе? Филмар..
Айде бягай да "работиш" в чужбина във фабриката за джанти да изкарваш некви мизерни парици и да се радваш, отепляк. Момиче на живо виждал само в огледалото. ;/ Жалка история. Клоун.
Dr. Gregory House
xaxaxaxaxaxaxaxaxa , vashite w fabrika za djanti li bachkat ve? Daa a se hvaleshe , che si obezpechenEla da proverish dali sym momiche bre biach :P