.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 354

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от producenta Виж мнението
    Прочетох мненията на въпросния Анарчи.
    Едно не разбирам щом имаш пари,защо ходиш някъде по работа,а не пратиш друг да я свърши?
    Що за идиот ще седи в едно легло с жена и ще цъка из нета?

И защо не е публично оповестен,твоят едноцифрен коефициент на интелегентност?

Всъщност си мислиш,че имаш пари.Такива като теб вършат черната работа и ми лижат задника,защото искат нормален живот,но само аз мога да им го дам.

Кажи си адреса,ще ти пратя охраната ми да се разберете като мъже!

Или нямаш пари за охрана?
    Чакай, чакай правилно ли разбрах? Понеже видиш ли, пътувам по работа, значи не мога да имам пари? R u for real? Хората, които пътуват нямат пари така ли? С всеки изминал ден ме забавлявате все повече и повече
    Уморени "идиот" и респективно "идиотка" биха лежали в едно легло с половинката си без да правят секс... Както казах по-горе, за всичко има време.. Поне ви разбирам колко сте загорели и спрели, щом не може да си представите да сте с момиче и да не ебете. Пъпчасали пубери, чикибойци.

И точно, ако имаш пари, охрана, бизнеси и т.н филмарщини би тръгнал да пращаш охрана на някой от нета, който даже не ти е казал нещо.. Пикльо вземи се разкарай, че си пълен неудачник.
    А адреса онлайн баш в тийнпроблем, точно специално тебе чаках да си го дам..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Чакай, чакай правилно ли разбрах? Понеже видиш ли, пътувам по работа, значи не мога да имам пари? R u for real? Хората, които пътуват нямат пари така ли? С всеки изминал ден ме забавлявате все повече и повече
    Уморени "идиот" и респективно "идиотка" биха лежали в едно легло с половинката си без да правят секс... Както казах по-горе, за всичко има време.. Поне ви разбирам колко сте загорели и спрели, щом не може да си представите да сте с момиче и да не ебете. Пъпчасали пубери, чикибойци.

И точно, ако имаш пари, охрана, бизнеси и т.н филмарщини би тръгнал да пращаш охрана на някой от нета, който даже не ти е казал нещо.. Пикльо вземи се разкарай, че си пълен неудачник.
    А адреса онлайн баш в тийнпроблем, точно специално тебе чаках да си го дам..
    всъщност съм прав

такива като теб ги мачкам за удоволствие

ще дам да ми целунеш подметката

само веднъж обаче
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си