- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли помогнали/ дали съвет/ на ИЗРОД като мен.
здр.
аз съм момче на 20г. от село, много съм сприхав, нервен, не мисля какво правя, постооянно съм в конфликти не зависимо какво правя...
Още от малък в училище всеки ден се биех със съучениците си,винаги мен изкарваха виновен, все аз бях черната овца, в Гимназията малко се кротнах, но понякога ме избиваше и пак съм стигал до бой... Приятели нямам, приятелка също, няма с кого да излизам, сам като чук..
Дори с нашите не се разбирам постоянно се караме за глупости, не го искам, но просто винаги държа на моето. .. Имам Брат с него сме като куче и котка, много сме различни двамата, но ядоса ли ме не му прощавам, знам,че не е редно, но направо ме побърква и не мисля какво правя..
Приятели съм имал само 2ма-3ма.. най много, но тъй като мразя да ме лъжат, и също така и аз да лъжа, им казвам истината в очите - е за това и нямам вече приятели... За приятелка съм си мечтал,но явно съм доста противен и до сега с никоя не съм пробвал.
Тъй като няма с кого да излизам, седя 24/7 вкъщи.. ако нямам работа.. мачове и ЦС.. да ли от тези игри ми се промътил мозъка нз..,но няма кво да правя друго...
Искам да се променя,но нз как, мразя да ми нареждат, и щом съм направил нещо значи е имало за какво..........
Може и да почнете да ме обиждате, нормално приемам го..
Последно редактирано от t000 : 08-29-2015 на 21:28
1.6 , Source или GO ? Цъкни един сървър да направим партия.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
не си изрод, щом си пуснал тая тема
може да пробваш със спорт, ако не си пробвал
Aз съм същия като теб , Авторе.
Но с разликата , че аз излизам , но сам. Ти по-добре се опитай да си намериш приятелка. За какво са ти приятели? Тези изчадия хората , от които даже се погнусявам!!!
Животът все пак е пред теб! Късмет и не се предавай толкова лесно!
не ми звучи хубаво и имах предвид, че не ми се излиза с хора ;/
Виж какво, ти си социопат и мразиш цялото си обкръжение и им завиждаш, затова и влизаш много често в конфронтация с тях...
Не съм учил психология, но силно ти препоръчвам професионална оценка за твоето поведение, защото не искам да те чета в черните страници на новините, а ти май си станал професионален "хейтър" на нормалните хора.
Просто ти трябва неутрално лице, което знае как да те разбере изслуша, да ти влезне в положението и да ти даде правилните съвети, но пак си е нужно вид усилие, за да можеш да му се довериш, силно ти пожелавам да намериш добър специалист и мисля, че ще превъзмогнеш проблемите си
Успех![]()
P.S: Цък
Ами , ако не успява да се сприятели?
Първо не съм социопат, второ не мразя цялото си обкръжение и не им завиждам...
Държа се по-подобен начин, защото мразя да ме лъжат, подиграват, правят на луд, да ме мамят, да ме мислят за идиот, Според теб Това виждане на Социопат ли е ?
Ся ще кажеш дребнав си за всичко се хващаш, не е така, търпя 1-2-3 пъти, но 4ти няма или представам да комуникирам с даден и му казвам в очите това което мисля, или ако ме предизвика стигам и до бой.
Мразя ХОРАТА Които само и само да се харесат на някой правят педалски изпълнения и забравят от къде са тръгнали и какви са били!
Щото примерно във фитнеса е модерно в днешно време всеки който тренира да зоби и да взима ненужни скъпи добавки иначе не се вписваш в обстановката, и като им кажеш,че не ти се занимава с такива работи ,а тялото ти изглежда по-добро от тяхното те гледат като препарирани и само чакат да се обърнеш за да ти говорят зад гърба...
Или що не съм се "напинял на 140 на лежанката" ??? - Отговора ми: що да си ебавам рамена, лакти, кръст? как да им го обясна...
Мразиш да те лъжат, мамят, правят на идиот... Еми добре дошъл на Земята.Винаги ще има някой, който ще те лъже, ще те пренебрегва, ще те ядосва... Това са хората. Просто не мижеш да ги промениш, винаги ще има някой, който ще те дразни или наранява с действията си, просто трябва да свикнеш с това или да започнеш и ти да се държиш по този начин. Друг вариант е да си умреш сам, който всъщност е по-добрият.
Тъкмо няма никой да ти липсва, както и ти няма да липсваш на никого. ^^
Най-вече преди да съдиш - се постави на мястото на другия, задай си въпроса "защо агресира той към мен?", "аз ако бях на негово място, защо бих го направил?".
После помисли ти реално имаш ли представа, защо се палиш от малкото и какво отношение те кефи в другия, може би агресията от другата страна ти е приятна и имаш нужда да я провокираш иначе еуфорията ти стихва, а и оттам нуждата за комуникация с хора, които са тихи и не ти се "връзват".
Защо слагаш етикет на всички, че те лъжат, подиграват, правят на луд или мамят, като идиот, не е ли просто в твоите представи?
Кажи кога за последно направи нещо добро, на някой и той с какво лошо ти върна, че го сложи в черния списък?!
Замислял ли си се, че за да получиш добро, трябва да дадеш добро?!
Знам банален съм, но искам пример!
![]()
Не слагам етикет на хората,просто ги гледам отстрани как се държат с мен с други хора, какво говорят пред мен и какво вършат след това... как действат подмолно и как те правят на мотика?
Не знам да ли до сега съм попадал само на такива индивиди, но до сега истински приятел който да дойде и да те пита просто е как си аре да ходим някъде, това онова... е нямало...( не ви говоря да ми помага с пари, работа, услуга) просто най-елементарно..., но иначе когато са в нужда те молят, звънят по 100 пъти, ще ме закараш ли там(щото имам кола), ще ми дадеш ли това, когато черпиш...
Аз просто такива приятелства не ги виждам, то е ясно,че всичко не може да е по равно, все от някого трябва да минава..., но винаги ти да даваш, а грам да не получаваш и то елементарно, е сори...
Аз съм минал през всичко , през което е минал и автора на тази тема. Наистина повечето хора са използвачи и всяка добра постъпка и уважение към тях гарантира презрение , подигравки и отхвърляне от тяхна страна.
+1
Няма ненаказано добро .
За 4-те си години в гимназията успях да разбера това ^ Всеки гледа да те използва както може и да те унижи без причина , а ти гледаш се да се харесаш и да си добър и по този начин изглеждаш жалък в техните очи . За това по добре бъди един от тях , бъди грубянин и лицемер пък кво'т стане .
И те те мачкат когато могат и просто не можеш да осъзнаеш , защо го правят (кеф ли им доставя или нз ...) и то когато и на тях им го правят пък други .... и идва момента в които осъзнаваш , че това са хората с малки изключения ...
Мисля, че ти самият не търсиш другите за компанията и начина ти на това да накараш да те забележат другите е, като си показваш колата и ги черпиш (или се хвалиш колко си добре и нямаш нужда от помощ). Другото което си мисля е, ти кога за последно потърси някой да го питаш как е, какво прави, излиза ли му се?
Много е странно, защото на света има най-различни хора и не всички са използвачи, подмолници и всякакви такива утрепки, явно там където си, е малко затворено общество, в което са се наблъскали най-гадните от гадните!
Съвет, спри да се правиш на добрия самарянин, почни лека полека да отсяваш, тези които излизат, без да искат нещо от теб, 3-4 пъти като им откажеш или ще спрат да го правят или наистина ще започнат да те викат и по други причини.
Агресията не е решение, никого няма да научиш на нищо, използвача си остава използвач цял живот, както лъжеца и лицемера...
Бъди си искрен, прям, винаги казвай нещата, както го виждаш и чувстваш, ако не те разбират спри да комуникираш с тези, все някъде има хора, които още ценят истинските хора, вярно че всички са се овълчили, но какво ни остава освен достойнството в тоя живот. Аз 23 години помагах на един подобен боклук и накрая ме врътна с 20 бона, ей така за да се покаже колко е евтин, ама го зачеркнах и не съжалявам, не беше такъв 2-3 години преди това, но се промени рязко. Няма гаранция за никого, но аз никога няма да се променя, заради гадните пари и начин на живот, защото живот без приятели, колкото и да си богат накрая те вкарва в гроба и няма кой едно цвете да ти донесе в болницата....