- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прпблем с момичетата...
Зарежи ги кво пишат тия тука, и аз съм същия като теб, аз също търся и това е единствения смисъл на живота. Просто недей да губиш надежда и когато ти се отчаяш-от живота и вече всичко ти се струва скучно си давай си надежда , че някой ден ще я намериш. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА Я ОТКРИЕШ , ПИЧ , КЪСМЕТ!
Случая ти е като моя, само че аз съм доста по-стар от тебе! Накратко - грозен си и нямаш кинти, както казаха и други - кофти комбинация. За пъпките отиди на лекар и искай да ти предпишат някакви антибиотици, че само те помагат, макар и за кратко. Заеби свалките в нета - от това нищо няма да излезе, казвам ти го от опит! Вземи антибиотиците за пъпките, приведи се в горе-долу приличен външен вид и се набутай в някоя приятелска компания, където има и мацки, пийте в някаква кръчма, закачай се с тях, пийни си и ти за кураж и да не те е срам! Ако можеш танцувай и се връткай там с мацките, те си падат по тия неща, но ако не можеш (като мен) по-добре си седи на гъза за да не станеш за смях! След като си имал приятелка веднъж, значи имаш известен опит (аз и толкова нямам) и следвщата приятелка може и да я чукаш, няма нищо срамно да ти се иска.
Подкрепям!
Това е грешка! Винаги! Особено за мъж!
Подкрепям!
Пълни глупости, стига лъга момчето по тоя лицемерен начин! Айде излез ти с него за да му оправиш комплексите и със сигурност най-малко ще го очаква!
Това го знаем вече и без да ни го казваш, въпросът е да се стигне до първото бодване, после е много по-лесно!
Това е педалска работа. Група по танци, как ли пък не! Най-много да бъде поканен на шопинг в мола от някое момиче... или момче![]()
![]()
.
Ето един кайто още не е загубил надежда. За вас все още има надежда, но да знаете че само с нажежда не става, гледайте да не станете като мен, защото ще е късно!
У С П Е Х !!!
Последно редактирано от Грозния : 09-03-2015 на 14:41
И отново селективно пропусна 2-та коментара, които те карат да постнеш снимка, за да те видим дали си квазимодо или си въобразяваш и проблемът е по-дълбок.