.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Зарежи ги кво пишат тия тука, и аз съм същия като теб, аз също търся и това е единствения смисъл на живота. Просто недей да губиш надежда и когато ти се отчаяш-от живота и вече всичко ти се струва скучно си давай си надежда , че някой ден ще я намериш. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА Я ОТКРИЕШ , ПИЧ , КЪСМЕТ!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от street1 Виж мнението
    Здравейте, момче съм, на 18... и т.н.
    Благодаря, за помощта, ако все пак някой опита да помогне.
    Случая ти е като моя, само че аз съм доста по-стар от тебе! Накратко - грозен си и нямаш кинти, както казаха и други - кофти комбинация. За пъпките отиди на лекар и искай да ти предпишат някакви антибиотици, че само те помагат, макар и за кратко. Заеби свалките в нета - от това нищо няма да излезе, казвам ти го от опит! Вземи антибиотиците за пъпките, приведи се в горе-долу приличен външен вид и се набутай в някоя приятелска компания, където има и мацки, пийте в някаква кръчма, закачай се с тях, пийни си и ти за кураж и да не те е срам! Ако можеш танцувай и се връткай там с мацките, те си падат по тия неща, но ако не можеш (като мен) по-добре си седи на гъза за да не станеш за смях! След като си имал приятелка веднъж, значи имаш известен опит (аз и толкова нямам) и следвщата приятелка може и да я чукаш, няма нищо срамно да ти се иска.
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Тази с фейса стабилно те е изгаврила... Друг път реагирай в такива ситуации, иначе в очите даже на случайни ще изглеждаш като клоун.
    Друго - спри да се държиш чак максимално добре с всички. Бъди си толерантен, отзивчив и т.н., ама с хора, които го заслужават.
    Повечето момичета наистина не си падаме по момчета, които са постоянно меки, сам ще се убедиш.
    Подкрепям!
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Давай воля на емоциите си.
    Това е грешка! Винаги! Особено за мъж!
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Започни да пиеш бира. Помага за сближаване с хора (включително момичета), а е и доказано полезна за кожата.
    Подкрепям!
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    ... не се комплексирай от некви си пъпки ще си хванеш приятелка когато най-малко очакваш
    Пълни глупости, стига лъга момчето по тоя лицемерен начин! Айде излез ти с него за да му оправиш комплексите и със сигурност най-малко ще го очаква !
    Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    ...срама изчезна, когато спах с първото си гадже.. от тогава всичко се промени.
    Това го знаем вече и без да ни го казваш, въпросът е да се стигне до първото бодване, после е много по-лесно!
    Цитирай Първоначално написано от urpa4a Виж мнението
    Между другото танците не са лош вариант, особено ако се запишеш в група за танци, обикновено има недостиг на мъжка сила
    Това е педалска работа. Група по танци, как ли пък не! Най-много да бъде поканен на шопинг в мола от някое момиче... или момче .
    Цитирай Първоначално написано от ангелче_12513 Виж мнението
    Зарежи ги кво пишат тия тука, и аз съм същия като теб, аз също търся и това е единствения смисъл на живота. Просто недей да губиш надежда и когато ти се отчаяш-от живота и вече всичко ти се струва скучно си давай си надежда , че някой ден ще я намериш. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА Я ОТКРИЕШ , ПИЧ , КЪСМЕТ!
    Ето един кайто още не е загубил надежда. За вас все още има надежда, но да знаете че само с нажежда не става, гледайте да не станете като мен, защото ще е късно!

У С П Е Х !!!
    Последно редактирано от Грозния : 09-03-2015 на 14:41

И отново селективно пропусна 2-та коментара, които те карат да постнеш снимка, за да те видим дали си квазимодо или си въобразяваш и проблемът е по-дълбок.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си