.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от ZackS Виж мнението
    Аз ако разбера че дъщеря ми ходи с 4573 годишен с 5225642 деца щях да я убия. Сама си прави изводите.
    Въобще не си интересен. Нито забавен.

Тва на снимката ти пишле ли е? Винаги съм се питал.

dany3333
    Guest
    spored men ne se zanimavai nameri si nqkoi na tvoite godini

Тва на снимката ти пишле ли е? Винаги съм се питал.
    А на твоята гей ли е?

Аз пък ходя с една бабичка на 80. Готви вкусно.

Мисля че не съм гей

Мисля че не съм гей
    "мисля..."

"Мисля..."

"МИСЛЯ... че не съм гей "

Проблема не са годините, а миналото. На нашите им е голяма разликата в годините пък к'во? Отгледали са ме като всяко едно друго дете, обичаха се каато всички други семейства. Вие малоумни ли сте или само се правите на разбирачи и специалисти.

Хубавото в случая е че поне може да я научи да готви макар и само метамфретамини

Цитирай Първоначално написано от BeautyCupcake Виж мнението
    Въобще не си интересен. Нито забавен.
    И ти не си забавна, спри се. Върви да си ядеш ориза. Random си на хората от форумчето, не разбра ли?

Какво ще прави 31 годишен закоравял бандюга, с 15 годишна свежа плът - задоволяване на нагона и горе долу в общия случай - износ за някой бордей в чужбина.
    След като е лежал за наркотици и продължава да има проблеми със закона, а ти си му се кефиш, не казвай че не взимаш или ако не, се запитай не ти ли слага по нещо...
    Сладки думи, готин секс, живот като на кино и после най-много да свършиш в някоя канафка. Ще почне да има проблеми с парите, ще почнеш да спиш първо с приятелите му и приятелите на приятелите му, за да набавиш пари за новата му стока, а защо ще го правиш - защото го обичаш, а той тебе само ще те използва.
    Изказах само част от причините, защо е хубаво да намериш да начин да се отделиш от него. Една от другите причини би могла да бъде, че ако намерят нещо в него и ти отиваш в панделата, недай боже ти да му ги преснасяш, пак гориш...
    На 15 много малко неща можеш да приемеш на сериозно, според мен намери начин да отидеш на психолог, който по-лесно би ти обяснил нещата на твоя език, защото мисля, че скоро ще си изпатиш, за цял живот...

Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    И ти не си забавна, спри се. Върви да си ядеш ориза. Random си на хората от форумчето, не разбра ли?
    Това е между мен и ZackS. Ако обичаш не се бъркай.
    + Това не се старая да съм забавна. Просто, както казваш ти, аз ИСКАМ да съм random.

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Да, гей, като на снимката пича е с некоя мацка.. Стига се заяжда, не е интересно.

Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Да, гей, като на снимката пича е с некоя мацка.. Стига се заяжда, не е интересно.
    Той беше с друга снимка преди. Тогава бях постнала мнението си. И пак казвам, не се пробвам да съм интересна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си