.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    marilyn, евентуално за смесена, но да се нанася на проблемните участъци. Суши здраво. Отначало го ползвах с още един фаворит- ла рош позе ефаклар измивния гел. Такова опъване и лющене просто няма...

Меко измиващо действие, не дразни на очите, справя се и с грим /е, налага се да мина с мицеларна вода заради спиралата за мигли /. Не изсушава кожата екстремно, доволна съм и го подновявам.

Приятен аромат, слабо пигментиран. Ако прекалите, ще розовеете, но не фрапантно. Забелязвам, че нанасям ли го през целия ден, лицето ми се омазнява по-бързо. Но пък ефектът върху устните си струва жертвата.

Вторият отляво надясно. Много приятен за носене, не е натрапчиво пигментиран, попива за около 15 минути, но цветът остава и не се налага да подновявам често. Отделно е и със слънцезащитен фактор 15. Ароматът е естествен, няма химични нотки. Яд ме е, че не се внасят в България и ме е яд, че не взех и още няколко цвята.

Единствено тях купувам за себе си, за в Бг и за подарък. /Излъгах, веднъж взех комплект с аромат на роза за баба./ Останалите съм ги помирисвала в дрогерията, ами, не ми допадат.

Същата работа като с душ-геловете.
    Попиват бързо, стига да не прекаля с количеството. Няма неприятно мазнеещо или лепкавеещо усещане, отново стига да не се отплесна с количеството. Ароматът е натурален, може би малко по-силен при кокоса.

Последното ми откритие сред продуктите на Лавера, за което съжалявам, тъй като винаги е бил пред очите ми, а аз съм го подминавала. С гъста коса съм, тежичка, на обем много-много не се надявам, понеже се сляга след около 12 часа. Придава обем, прави косата ефирна.
    Разреждам го с вода, както и всички останали, де, понеже е гъст, а като мия косата след всяка тренировка, т. е. всеки ден, нямам нужда от големи концентрации шампоан
    Също препоръчвам.

Не се боядисвам, но го ползвам за подхранване. Имам и балсама, но за него- по-надолу.

По дефиниция е за нормална/суха коса, но вкъщи се ползва от всички. Както споменах, мия косата и без това всеки ден, така че не ми е драма, че е щадящ. Мие без забележки, въпреки това.

Ползвам ежедневно /е добре, де, почти/ без значение с какъв шампоан съм измила косата преди това. Попива бързо, почти няма какво да се отмие. Не утежнява косата.
    В сравнение със стандартните маски /конкретно сравнявам с http://stokiot.bg/image/cache/catalo...lo-500x500.jpg не постига същия ефект като блясък, но това го отдавам на липсата на силикони.
    Последно редактирано от kalpazanka : 09-04-2015 на 16:34

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Смятай, щом слънцезащита 50 или 50+ не намерих био/натурална...
    имаш ли достъп до продуктите на DAYLONG?
    аз съм сравнително доволна от този: http://apteka.framar.bg/30000790/%D0...-spirig-pharma
    не претендирам да разбирам кой знае колко, не е био/натурален, но на пръв поглед няма нищо вредно, както и съставки от животински произход
    първоначално го взех с намерение да го ползвам само за лицето, но определено не се получи /имам много мазна кожа/ :<
    за тяло обаче става-отнема малко време да попие, определено бих купила отново

)(

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Меко измиващо действие, не дразни на очите, справя се и с грим /е, налага се да мина с мицеларна вода заради спиралата за мигли /. Не изсушава кожата екстремно, доволна съм и го подновявам.
    +
    много симпатичен продукт, подходящ е за чувствителна кожа

)(

https://www.thepharmacy.com.au/laver...luid-30ml.html
    имам неприятен опит с маската-малко след като я нанесох започна щипане и парене, което преди не ми се е случвало с продукт на ЛАВЕРА, бях доста изненадана; след като измих маската дразненето продължи още няколко минути :С
    флуидът върши добра работа-наистина е подходящ за мазна/смесена кожа, не дразни, съставът му е много добър, но като цяло не е кой знае колко впечатляващ
    не съм недоволна, но не мисля че бих повторила покупката-твърде скъпо за mediocre продукт/и/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    имаш ли достъп до продуктите на DAYLONG?
    Не. Вчера попаднах на магазин за био храни /по думите на дружка/, а половината съдържание по щандовете всъщност си беше био козметика Намерих си Санте и Логона и потривам ръчички да свърша сегашните червила, пудри и ружове, за да атакувам.

kaRamella, снимки не се виждат. Погледни си пак линковете.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на lunacy
    ^ аз също ги виждам...
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Вчера попаднах на магазин за био храни /по думите на дружка/, а половината съдържание по щандовете всъщност си беше био козметика Намерих си Санте и Логона и потривам ръчички да свърша сегашните червила, пудри и ружове, за да атакувам.
    great! ^^ аз също съм засичала неща на САНТЕ в едно био магазинче, но все още не съм ползвала нищо тяхно, трябва да пробвам в скоро време

https://www.dm.de/alverde-naturkosme...355850355.html
    както споменах по-горе, имам много чувствителна кожа, освен това е нито суха, нито нормална, а по-скоро нещо по средата и някои лосиони за тяло попиват мноооого бавно, други пък въобще не овлажняват кожата ми достатъчно; този върши много добра работа, особено за след епилация-не дразни, попива доста бързо, много удобен e за нанасяне; единственият минус е че има малко повече алкохол, отколкото е необходимо /както и повечето лосиони на АЛВЕРДЕ май/ според мен, но не усещам никакво парене при нанасяне, дори ако го слагам веднага след като съм ползвала епилатор, така че въобще не е нещо, което да ме притеснява
    определено бих подновила ^^

Тъй като кожата на краката ми е много груба, наскоро си поръчах от https://www.pazaruvai-lesno.bg/zdrave-i-krasota захарен пилинг за крака с грозде и бадемово олио. Много съм доволна, краката ми в момента са много нежни и подхранени, пълна промяна. Използвам пилинга вече месец.

Здравейте! Публикувам това тук, защото не ми позволи да напиша нова тема, за съжаление. Ако прецените - моля, изтрийте отговора.
    От доста време искам да си пусна дълги нокти, но поради предишния ми гаден навик (от който се отървавам постепенно) да ги гриза и в момента са захабени, лесно се чупят и определено не са здрави. Четох много теми относно това, но са стари. На този етап, чрез какви методи мога да ги възстановя и да забързам растежа им (или поне да се върне към нормален)? Имам голям мерак поне веднъж да съм с дълги нокти и ми харесва как изглеждат. Моля, който има някакви съвети - нека ги сподели. Няма значение дали от личен или от наблюдателен опит.

Цитирай Първоначално написано от gerganas Виж мнението
    Здравейте! Публикувам това тук, защото не ми позволи да напиша нова тема, за съжаление. Ако прецените - моля, изтрийте отговора.
    От доста време искам да си пусна дълги нокти, но поради предишния ми гаден навик (от който се отървавам постепенно) да ги гриза и в момента са захабени, лесно се чупят и определено не са здрави. Четох много теми относно това, но са стари. На този етап, чрез какви методи мога да ги възстановя и да забързам растежа им (или поне да се върне към нормален)? Имам голям мерак поне веднъж да съм с дълги нокти и ми харесва как изглеждат. Моля, който има някакви съвети - нека ги сподели. Няма значение дали от личен или от наблюдателен опит.
    Аз съм много доволна от заздравителя на Eveline 8in1.Не е много скъп, мисля, че беше около 2лв.
    Също така керамичният заздравител на Victoria Beauty не е лош.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си