- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- болест от свирка ?
Направо към въпроса .. Преди 4 дни приятелката ми ми направи свирка и днеска каза,че днеска се е прехапа поне 6 пъти и ми казва , че може да е пипнала някаква болест от това , че ми е направила .. Аз от моя страна пазя добра хигиена и не мисля, че страдам от някаква боест ,която да съм й предал .Вие как мислите ?
Предал си й тъпотия най- вероятно.
В момента тя се притеснява. Не аз ,защото аз съм сигурен ,че не съм напълно здрав и искам и друго компетентно мнение.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да иде на доктор. Може да има херпес. А тогава тя може да ти предаде нещо чрез свирката на теб.
Ако почне да се препъва прекалено често, ходете да се изследвате и двамата - ти може да си стерилен, а тя да е бременна.
Никакъв пиърсинг .Абсолютно нищо не е имало .
Ще умре тези дни от изпаряване на сивото вещество ! Абе за какво правите секс като въобще не сте наясно с тези неща ???? Я марш !
разкарай я преди да те е заразила с тъпотия.