- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали го иска :?
Привет приятелиЗначи имам една приятелка на 16,5 години..аз съм малко по голям,но както и да е.Като ме разбере,че съм се прибрал в града ни само ме кара да излизамe на кафе
. Аз ок изпълнявам j желанието . Но последните пъти само ми разправя за нейните приятелки на нейните години колко мн секс правят.И мн ми е трудно да я разбера иска ли и ние да правим и как тайно да я подпитам
.
Хм... а щом си с такъв ник гаргара ли си правиш с нас? xD
Еми не...просто преди 5 г. съм се регистрирал и чак ся пиша а иначе не помня що така съм се писал![]()
Е питай я направо ... какво има да го умуваш. Натискаш я, тя ако иска няма да се дръпне!
Не я натискай както Pug_306 казва. Просто като започне да говори по тази тема ти я подпитай леко дали иска и тя така. А дали пък не се възмущава, че го правят на тази възраст? Просто се опитай да обърнеш разговора в насоката, в която искаш.![]()
Еми кажи й, че си пробвал приятелките и колкото и секс да са правили, са като рендета, но имаш техники, които би показал само на най-отдадените и ако иска да ги смае с опит, да си легне с тебе (примерно![]()
Когато стане на 16,8 години ѝ кажи,че ти имаш приятели на твоята възраст,които също го правят често,но за разлика от тебе,не се притесняват да говорят свободно за секс и не са толкова задръстени,че да не могат да разберат кога едно момиче изпитва сексуално привличане.
От друга страна може да ѝ кажеш,че докато не стане на 16,11.3433(три в период) години,изобщо не би си помислил да я чукаш.
Вие сте много зле! Жена никога няма да каже директно че иска секс, дори да е мега подмокрена и да го иска! Тя работата е ясна! Най-добрия начин да се провери е автора да я покани насаме на закътано и просто да "опита вратата" и ако е отключено, поддава и няма съпротива - да влезе! Толкова е просто!
Бейби_Бейби ше та изам !