- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Tyк ще намерите решение на въпросите си!
Символ на метал или на планета. Зависи в коя "наука" се използва.
Нали аз трябваше да отговоря?
Иисус Христос е умрял на кръста заради греховете ни- той изкупва направените от нас грехове. И понеже е умрял на кръст, кръста се превръща в най-големия християнски символ. Преди хората са правили жертвоприношения към Бог за опрощение на греховете. И Иисус дойде да плати цената на всички грехове завинаги когато умря за нас на кръста!
^^ Браво! Пиша ти 6 по тълкуване на Новия Завет, ама по символика оставаш на поправка.
P.S. Още можеш да отговориш.
Кръста се подразбира като добър символ. Като погледнеш петолъчката за какво се сещаш? Символа е одушевен от създателя си. Кръста е одушевен от Бог , а Бог е добро. Значи кръста символизира ДОБРО. Смятам , че отговорих. И без това ми е трудно да обясня.
^^^ Female Eyes това си ти (чак сега се сетих). Бях се притеснил, че има и друг като теб.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 09-08-2015 на 15:11
Ама понякога е и доста прост.
ПП: исках да кажа неинформиран
Последно редактирано от defender : 09-08-2015 на 15:12
Female кого?
Чел съм доктора, дори мисля, че малко спорихме в една тема, но как може да сравняваш доктора с Female Eyes? Доктора е интелигентен човек, дава собствени мнения докато ония само депресарски теми прави, а ако пише в някоя сериозна тема повтаря като папагал чутото/прочетеното от някъде.
Female Eyes е!
докторче, ела да си полафим нещо за психология, философия.
Хм, по-скоро нещо такова - https://www.youtube.com/watch?v=1T_nSzLm6hY
Че ти не разбираш нищо и от двете, какъв е смисъла?
女性の目 и ангелче_12513 са единствените ми акаунти тук. Имах и един друг , но с него не бях писал изобщо.
Жертвоприношението на едно животно , изкупва част от греховете на един човек. А Иисус Христос жертва себе си за греховете на всички хора! Вярно е , че те все още правят грехове , но на тях винаги им е простено. Разбира се, това не значи че можеш да тръгнеш и да си грешиш на воля . Трябва да се помолиш Иисус и да му кажеш , че искаш неговото спасение и твоите грехове ще бъдат простени.
^
разлика между саможертва и жертвоприношение за теб има ли?
според мен Господ прощава само леките грехове. не такива като да убиеш човек или нещо от сорта
Айде бе, и как го изчисли? Да не Бог да ти го прошепна на ушенце?
Колко инфантилен трябва да си за да смяташ че света (и тоя дето уж го бил създал) се върти около теб и се интересува дали си прецакал или излъгал някой; или дали не си направил или казал правилното нещо на втория ден от третата седмица след седмото пълнолуние преди зимното слънцестоене?
На никой не му пука! Кога ще го разберете това?
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 09-10-2015 на 10:11