.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Angry Лошо омбре

Здравейте! Днес бях на фризьор с предпочитания за по-неутрални кичури - балеаж. Вместо това като приключи гледам русо омбре, чак жълтеникаво. Точно това, което хиляди пъти обясних, че не искам. Всички мои приятели казват, че ми стои много хубаво, но аз не мога да се възприема. Та въпросите ми са: Ще се оправи ли положението, ако фризьорката ме боядише с моя цвят, но само омбрето, а не цялата коса? Може ли да ми направи по-тъмно омбрето или поне да махне жълтеникавия отенък и да стане по-неутрално? Предложете ми и други неща, с които да оправя косата си само ако не включватнподстригване или боядисване на цялата коса. Моля за бързи отговори.
    Последно редактирано от wannabethebest123 : 09-12-2015 на 10:54

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Разбира се , че може да стане по-тъмно самото омбре. Избери подходящ цвят и смени фризьора.

Или пък просто отрежи боядисаното. Боядишеш ли втори път, краищата на косата ще изглеждат като метла... Особено след русата боя.
    Лично аз днес си отрязах омбрето, не можех да го търпя вече.

Или пък просто отрежи боядисаното. Боядишеш ли втори път, краищата на косата ще изглеждат като метла... Особено след русата боя.

Не мога да го отрежа, защото е доста голяма част от косата.

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    еми може би ще отрежеш по-голямата част от косата?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от victoria99 Виж мнението
    Не е вярно не при всички става като метла една приятелка се беше направила и не и изглеждаше като метла стига да я подържаш и няма да е като метла

Аз бях с две бои, затова казвам че след второто боядисване вече няма да изглежда добре.

Съветът ми е да смениш фризьора. Ясно е, че щом не се харесваш, ще трябва да "поправиш" резултата, но не отивай при същата фризьорка, за да не съжаляваш пак. Можеш да се консултираш с друг и той/тя да ти препоръча боя и цвят, за да ти оправи цвета и омбрето да стане такова, каквото го искаш. Това, че ще я боядисаш няколко пъти, не значи, че ще стане като метла. Грижи се за косата си, избери добър фризьор и качествени продукти. Моята приятелка реши да се боядиса, прави си нещо като кичури, харесаха ѝ, но реши, че иска по-светло. Направи си го и изобщо не ѝ е изтощена косата, ама тя много се грижи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от victoria99 Виж мнението
    Аз бях с две бои, затова казвам че след второто боядисване вече няма да изглежда добре.
    зависи от самата структура на косата и от това какви грижи полагаш за нея
    ако ползваш правилните продукти няма да има проблем според мен, авторке, дори да решиш да боядисаш цялата си коса

ии да, потърси друг фризьор

Всяко едно боядисване, изтощава косъма, колкото и грижи да полагаш и да се мажеш с всякакви продукти, боядисването не е никак хубаво. Убедих се, че няма смидъл от боядисване. Колкото по-рано и по-често се боядисваш, толкова по-зле. Има време да се боядусваме, когато побелеем. Сега е времето да се радваме на естествената си коса и лице. ( Говоря за изправяне, боядисване, гримиране).

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си