- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия ни път.
Та дойде времето, в което и на приятелката ми и се доправи сексИ двамата сме на 18. Та снощи решихме да пробваме, но тя само се притесняваше от големината на пениса ми, от болката, която ще изпита и т.н. Имахме малко предигра, тя се отпусна, почнах малко с пръст, за да я предразположа съвсем. После опитах да вкарам втори и я заболя страшно много и помоли да пробваме друг път. Аз, разбира се, се съгласих, но и двамата искаме да го направим и тя беше много тъжна, че не стана. Та изразете мнение, предложете какво можем да направим, за да ни се получи. Благодаря предварително
![]()
Всеки ден увеличавай броя на пръститеАбе то не я боли толкова, колкото тя самата си въобразява щото го е чула от някъде и напрежението й е в повече. И все пак не я притискай, колкото и да е, това е първият й път. От него много зависи какво ще бъде мнението и за секса. Постарай се да я предразположиш добре. Попринцип с презерватив ще й е гадничко, особено първият път, затова може първо да си направите изследвания и ако всичко е наред, го направете без предпазни мерки.
Е тя пак да стисне заби за малко все пак не е толко страшна тая болка
Първият НИ път... колко забавно звучи.
Това!
Това обаче е... страшно романтично, евтино и предразполагащо...! Наистина перфектен начин да запомнят първият СИ път, още повече, че и клиничните лаборатории ще научат за предстоящото събитие преди да се е случило
!
Понеже съм лигла днес - само не я размятай насам-натам като чувал с картофи.
Rape is always an option.![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!