.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мерак ми е тази тема и реших да ви разкажа за някои мои любими продукти, които ползвам и съм доволна.

Реших и аз да пробвам лаковете на Есенс от новата серия и ми допаднаха. Не мисля, че резултатът е чак като гел лак, но ми се струват наситени, плътни цветове и са издържливи. Цветът е много подходящ за лятото. Взех и топ лака на Есенс, той също ми допада. Не е най-добрият лак на света, но като за цената си - става.

Тази основа не я сменям за нищо на света. Евтина е и е много добра. Покривна е, предпазва нокътя, изравнява го.

Това ми е любимата термозащита. Много съм доволна, ползвам я от есента насам и е много икономичен продукт. Косата ми е с твърд и дебел косъм, изправям я на 180-190 градуса. Тази термозащита е крем, малко по-трудно се разнася от спрейовете, но има голям ефект, защото косата не се начупва. Дори навън да е мокро, влажно, косата не мърда, не бухва, няма и чупка.

Шампоанът и балсамът, които ми възстановиха косата. Протеинова серия, която много помогна на сухата ми и безжизнена коса. Ползвах ги няколко месеца при всяко миене, сега ги слагам много рядко, защото косата ми се възстанови и вече няма такава нужда от тях. Сега косъмът ми е гладък и копринен, а не е остър, изтощен, не се къса. Скъпички са продуктите, но са много икономични и стигат за дълго време.

Дано да работиш, или майка ти и татко ти да са заможни хора, че не ми се мисли иначе как биха се отразили подобни козметични похождения на семейния бюджет на едно средностатистическо българско семейство. С най-добри чувства го казвам.

Колкото до моите похождения, харесват ми повечето от нещата на Алверде, един конопен балсам за устни от Чехия, който ми го подари съквартирантката, направо изцелява за минути напукани устни и ранички. За съжаление не бих могла да го снимам точно в момента. Още ми харесват разни продукти като хумата (използвам я като маска за лице и тяло), ексфолиант с кафе, шампоан с коприва на Милва - много е подходящ за успокояване на чувствителен скалп с пъпки в следствие на употреба на дразнещи го шампоани.. Още от тази серия е хубав шампоанът Милва с хума - премахва всякакви неприятни миризми по скалпа и появата им (който го има този проблем, знае за какво става дума). И последно си взех едно кремче за ръце на Биотен с кисело мляко и останах приятно изненадана от тази марка. Имат хубави неща.

Цитирай Първоначално написано от SpaceCat Виж мнението
    Дано да работиш, или майка ти и татко ти да са заможни хора, че не ми се мисли иначе как биха се отразили подобни козметични похождения на семейния бюджет на едно средностатистическо българско семейство. С най-добри чувства го казвам.

На такъв коментар оставам безмълвна. Не знам какво да кажа, защото не смятам да се обяснявам от къде имам пари за тези продукти, но на теб не ти прави чест да смяташ чуждия бюджет. Всеки се разпростира до там, до където е преценил, че може.

Ина, тези обувки (от първия линк) ме заинтригуваха. Не нося равни обувки почти никога, но е хубаво да имам поне едни такива по-есенни в гардероба. Останали са ми здрави само разни токчета. Иначе не са много в моя стил, но май не е лошо да се поразчупя малко. Бих ги разгледала на живо, че обувки от нета съм скептична да купувам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си