- Мамо.. Сори.. Просто леля ми пише и каза да си включиш телефона за да си пишете.. Извинявай, ама не знаех какво да и кажа..
Обаче в този момент Елена не се спря върху мен и яздейки ме, отговори през вратата казвайки:
- Теди остави я маме моля те.. Кажи и, че утре ще и пиша...какво и става на леля ти.. (каза Ели, докато леглото под нас продължаваше да си скърца)
- Еми.. Ок ще и кажа, че.. Ще и кажа, че излизате сега навън, и че батерията ти е паднала и си без телефон.. Става ли?
- Да Тедка мерси маме.. Измисли и нещо такова, че ми омръзна от нея.. Ако пак ме търси на твоя телефон и кажи, че съм казала, че утре ще и се обадя и точка.. В момента няма как да се занимавам с нея..
- Да знам.. извинявайте.. няма да ви притеснявам повече, правете си... каквото правите там.. (каза отдалечавайки се от вратата ни)
А ние, сякъш окуражени от малката.. Продължихме с груб, див и луд секс.. Сменяхме няколко пози.. Блъсках я Елена като дивак на задна.. Всичко се чуваше до първия и до последния етаж на хотела може би.. Тя стенеше, викаше.. Особено по време на оргазмите си почти крещеше.. Бяхме се отпуснали съвсем.. Но и много ни се правеше секс, не можехме да спрем.. Всичко това продължи близо цели два часа.. Докато се наситим.. Дори след като свършихме и докато си говорехме, Ели известно време си държа все още ръката между краката.. Така мина бурната ни нощ.
На сутринта, се събудих в момента, в който Елена ставаше от леглото. Вече станала, видя ме, усмихна ми се.. Изпъна голото си тяло с ръце нагоре прозявайки се сутршно.. След което бръкна в гардероба и извади едни прашки от там, които тръгна да си ги слага.. А аз, учуден, я попитах:
- Уау.. Нали нямаше да носиме бельо?
- Нее.. За сега ги убувам да изляза да направя кафе.. Че ме мързи още да се обличам..
- Ейй.. Голичка ще ми се разкарваш а.. (казах палаво)
- Е не съм голичко.. по прашки. (каза заставайки над мен за да ме целуне.. след което излезе от хола ни и отиде да направи кафе)
А там беше и малката.. Двете заедно правеха кафе. В този момент се замислих за това положение, в което майка и дъщеря не се срамуват една от друга.. А Елена в случая не се срамуваше реално нито от дъщеря си, нито от мен.. Затова си бе позволила да си сложи само едни прашки и така да се разкарва из апартамента.. Чувах ги двете, че нещо си гукат там в кухнята.. И реших да стана и аз да отида при тях. Метнах си само късите панталонки отгоре на голо.. и отидох при тях. Седнахме на масичката да си пием кафето и да си говорим.. И така, по време на разговора, се стигна и до там, малката да изръси следното на майка си:
- (Елена) ..защото с тях щях да се изпека и да стана на петна.. Те са с много големи платформи. За това си взех черните.. Онези не знам за какво ги купих, ще ги дам на някой...
- (Теди) Ама ти и с тези ще станеш на петна.. Ето ти ти се вижда на циците, не виждаш ли.. (сочейки към едната гърда на Елена)
- Е вижда ми се разликата Теди.. Ти какво очакваш да съм с бански и да няма петънце отдолу ли..
- Еемии.. Ти си знаеш.. Махай си горнището и си печи циците тогава (каза на майка си смеейки се)
- Днес точно това ще направя да ти кажа..
- Мии да.. Твойте са хубави печи си ги..
- Е ти пък.. Как го каза все едно твойте са грозни.. Все пак съм ти майка..
И в този момент Теди погледна леко засрамена в земята.. След това отправи един светкавичен поглед в мен да разбере как аз съм реагирал на казаното за циците и от майка и.. И пак погледна надолу. А Ели я усети и каза:
- Айде добре.. Няма да говориме за циците ти, да не го хване срам Илия.. (и тук се разсмяха и двете)
- А пък вие.. Снощи направо... (започна темата Теди със смях на уста)
- Какво? (попита Ели)
- Ем нищо.. Как правите секс толкова... над два часа и нещо.. (промълви из устата си малката)
- Хах.. Ти пък часовете ли ни броиш.. Еми маме при секса не можеш да се ограничаваш във времето.. Като започнеш да го правиш.. по-редовно, ще видиш. А и през това време времето лети.. На човек докато му е хубаво не чака да дойде време да спре.. (каза Ели, инстинктивно прокарвайки ръка през гърдата си)
- Ем.. Явно е така.. Всъщност.. Знам как е де.. (каза малката смеейки се)
- Хаа, така ли.. Я я виж ти мойта, колко знаела тя..
- Еми.. Е мамо ти кво очакваш да не знам ли.. Не раста в саксия все пак..
- Не бе шегувам се.. Разбира се, че знам, че знаеш как е.. Няма как, както ти казах секса е нормална част от живота на всички.. Ти правиш секс, аз правя, той прави.. Няма как.. а и това не е нещо срамно, това е нормално.. Както да го правим, така и да говорим за него.. Важното е да го правиш с човек, в който си сигурна и да не правиш неща.. от които да съжаляваш.. То аборти има но.. (чукайки на дърво) ..дано не стигаме до там..
- Мамо.. ти сега лекция за секса ли ми изнасяш..
- Не мила.. Говорим си, не може ли.. Имаш приятел в момента, правите и вие секс.. Хубаво е да знаеш някои неща..
- Да знам.. Всичко. Плюс това ние рядко правим секс.. като няма къде.
- Ами.. Ако слушаш, може и да отима къде.. за да не се мъчите.
- Ахахах.. И къде ще отима?
- Е как къде.. Ако ви разреша да спите в нас няма ли да дойдете?
- Ами.. Ще дойдеме сигурно.. Не съм те питала до сега защото знаех, че няма да ни дадеш.
- Защо да не ви дам.. Стига да слушаш..
И така.. Присъствайки на разговор за секс, между полу гола майка и порасналата и дъщеря, едвам се сдържах да не ми се надърви изпод панталонките.. И тази "идея", за която Елена спомена.. Да "приютява" вкъщи Теди и приятелят и за да спят.. а и не само, ми изглеждаше твърде интересна. Подозирах, че може нещата да се обърнат, когато се приберем - вместо ние да вдигаме секс шум, да започне малката да го вдига.. Но естествено на мен това ми се виждаха неща, които няма как да видя и чуя.. От Теди. Но когато човек не знае какво му предстои, той може само да предполага. Наистина ми предстоеше да стана свидетел на циркове, каквито нигога не бях очаквал.. Когато дойде деня да си тръгнем към София вече, в колата Елена официално потвърди на Теди, че може да идват да спят с приятеля си вкъщи.. Където отново само 3 метра деляха стаите ни, в които спим.